Bizim kurumun polisi

Bizim kurumun polisi

Toplum Destekli Büro Amirliği tarafından, kamu kurumlarında toplumsal ve kişisel güvenlik önlemleri toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan polis memuru Levent Çakır, Acil durumlarda 155 polis imdat hattının aranması gerektiğini söyledi.

GÜVENLİK TOPLANTISI DÜZENLEDİ

Kamu kurumlarında güvenlik önlemlerinin artırılması ve bu konuda memurların bilinçlendirilmesi amacıyla, Toplum Destekli Büro Amirliği ekipleri tarafından, kamu kurumlarında güvenlik toplantısı düzenlendi. Toplantıda konuşan polis memuru Levent Çakır, kurumlar arası bu tür toplantıların ve bilgilendirme seminerlerinin önemli olduğunu söyledi. Her zaman vatandaşların içinde olduklarını belirten Çakır konuşmasını şöyle sürdürdü, ?Bizler Toplum Destekli Büro Amirliği olarak vatandaşlarımızın yanında olmaya çalışıyoruz. Bu konuda huzur toplantılarımız oluyor. Vatandaşlarımızın güvenliği için çalışmalara devam edeceğiz? dedi.

DOLANDIRICILARA KARŞI UYARILDILAR

Zaman, zaman toplantılar yaparak vatandaşları ve esnafları dolandırıcılara karşı uyardıklarını belirten Çakır, bu konulara önem verdiklerini söyledi. Kamu kurumları ile de ortaklaşa çalışacaklarını belirten Çakır, suç ve suça yönelik bir durum olduğu zaman 155 polis hattının aranması gerektiğini hatırlattı. Birimlerinin her türlü dolandırıcıya karşı önlem aldıklarını belirten Çakır, toplantı sonunda memurlara uyarı broşürü dağıttı. SGK İl Müdürü İlhan Nebioğlu ise yaptığı açıklamada, polislerin her zaman kanunların ve güvenliğin bekçisi olduğunu söyledi. Nebioğlu, ?Polisler güvenliğin ve kanunların simgesidir. Bu konuda emniyet güçlerimizle ortaklaşa çalışacağız? diye konuştu.

1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü