Bizim iktidarımızda Suriyeli kalmayacak

Bizim iktidarımızda Suriyeli kalmayacak

Zafer Partisi Kırıkkale İl Başkanı Salim Duruakan “Bizim iktidarımızda, 1 yıl içerisinde Türkiye’de Suriyeli kalmayacak” dedi.

ZAFER PARTİSİ İL BAŞKANI SALİM DURUKAN ÇALIŞMALARI HAKKINDA BİLGİ VERDİ

Zafer Partisi Kırıkkale İl Başkanı Salim Duruakan “Bizim iktidarımızda, 1 yıl içerisinde Türkiye’de Suriyeli kalmayacak” dedi. Durukan basın mensuplarıyla tanışma toplantısında Zafer Partisi olarak seçimlere en iyi şekilde hazırlandıklarını söyledi.

 

TÜRKİYE’DE SURİYELİ KALMAYACAK
Ümit Özdağ liderliğinde kurulan Zafer Partisi, çalışmalarına devam ediyor. Kırıkkale’de de devam eden çalışmalar kapsamında Zafer Partisi Kırıkkale İl Başkanı Salim Duruakan, basın mensupları ile bir araya geldi. Düzenlenen toplantı da konuşan Duruakan, ülke gündemini ve iktidarı değerlendirdi. Mülteciler ile ilgili de açıklamalarda bulunan Duruakan, “İktidara gelirsek, bizim iktidarımızda 1 yıl içerisinde Türkiye’de Suriyeli kalmayacak” dedi.

 

SURİYELİLER İÇİN İMZA TOPLUYORUZ
Teşkilat çalışmaları hakkında konuşan Duruakan; “Teşkilatımız kuruldu valilikten onay alındı. Amacımız Şubat ayında il kongresi ve seçime hazır hale gelmek. politikamız; sığınmacıları göndermek. Bu konu için Kırıkkale’de imza topluyoruz. ‘Neden göndermek istiyorsunuz?’ derseniz; 10 milyon Suriyelinin maliyeti çok fazla. Hiç ekmek kuyruğunda Suriyeli gördünüz mü? Ama PTT önlerinde Suriyeli kuyruğu var.” dedi.

 

BİZ TÜRK MİLLİYETÇİSİYİZ, IRKÇI DEĞİLİZ
Kendilerinin Türk milliyetçisi olduğunu belirten Duruakan; “Biz Mustafa Kemal Atatürk’ün yolunda yürüyeceğiz. Biz Türk milliyetçisiyiz, ırkçı değiliz. Bizim kadınlarımız gider cephede şehit olur.” Diye konuştu.

 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız