Bizim için partimiz önemli

Bizim için partimiz önemli

AK Parti İl Başkanı Mehmet Demir'in yaptığı açıklamalara cevap veren MHP İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer, İl başkanı olmasam da MHP'nin başarısı için aday kim olursa veya nereli olursa olsun bizim için partimiz ve partimizin başarısı önemlidir” dedi.

AYNI ŞEKİLDE FACEBOOK’TAN SESLENDİ

Göçer sosyal paylaşım sitesindeki açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “AKP il Başkanı talihsiz bir açıklama yapmıştır. Bizler çok şükür ki MHP ve Türk Milliyetçileriyiz bundan da şeref ve gurur duyarız bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada İl Başkanı olmasam da MHP’nin başarısı için aday kim veya nereli olursa olsun bizim için partimiz ve partimizin başarısı önemlidir. Ancak kendisi 2009 yerel seçimlerinde hemşericilik uğruna Demokrat Parti’nin adayını desteklemiştir. Böyle birinin tekrar AKP il başkanı sıfatıyla particilik yapması ve söz söylemesini hiç dikkate bile almayız.”



ahmet savaş
24.09.2013 14:36:07
seyit ahmet göçer sen ne saçmalıyorsun kardeşim.sen ihale kovalamaya devam et.o da yetmedi serdar yararı aday göstermek için ... yırt,sonra da milliyetçilik safsatalarıyla insanları kandır ve karala.sen ve yandaşlarıyın tek gayesi kesenizi doldurmak.bunu sağır sultan biliyor.ayrıca ak parti il başkanınını sevmem ama çok doğru söylemiş.herkes soruyor,sen il başkanı iken mhp hiç seçim kazandı mı.başkasını istifaya davet ederken hiç mi utanmıyorsun.yahşihan ve balışeyh belediyeleri sizin sorumsuz ve yukardan bakan davranışlarınız yüzünden akp ye geçmedi mi.azıcık gurur sahibi iseniz il,ilçe yönetimi komple istifa edin.kırıkkale sizin gibi musibetlerden kurtulsun.mhp de belki kendine gelir.

salim
25.09.2013 07:20:41
sayın savaş duygu ve düşüncelerinizin tamamı doğru tespitlerden oluşmuş.teşekkür ediyorum size.MHP il başkanı nı esefle kınıyorum.derhal istifa etmeli.

1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız