Bizim için kar kış fark etmez!

Bizim için kar kış fark etmez!

KEÇİÖREN BAĞLUMSPOR: 0-KIRIKKALE BÜYÜK ANADOLUSPOR: 3

KEÇİÖREN BAĞLUMSPOR: 0-KIRIKKALE BÜYÜK ANADOLUSPOR: 3

Bizim için kar kış fark etmez!

Keçiören Bağlum Stadında oldukça olumsuz saha ve hava şartlarında oynanan maçta, BAL 6. Grupta şampiyonluğun en büyük adayı olan ekibimiz Kırıkkale Büyük Anadoluspor, Bağlumspor’u 3-0 yendi.

Maça üstün başlayan ekibimiz, 14. Dakikada kazanılan penaltıda gole çok yaklaştı. Ünal’ın penaltı atışını kurtaran Bağlum kalecisi Emre, gole izin vermedi.

32. dakikada, ekibimizin atağında ceza sahası önünde kazandığımız serbest vuruşta Oğuzhan’ın harika ortasını aynı güzellikte bir kafa vuruşuyla değerlendiren savunma oyuncumuz Âdem Baygül’ün golüyle Kırıkkale BAS 1-0 öne geçti.

39. Dakikada golün olduğu yere yakın bir yerden kazandığımız serbest vuruşu bu kez doğrudan kaleye yollayan Oğuzhan’ın şutu az bir farkla dışarı çıktı.

İlk yarı da ekibimizin 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

***

İKİNCİ YARI

İkinci yarıya kontrollü başlayan Kırıkkale BAS karşısında zaman zaman ani ataklarla gol arayan Bağlumspor’un bir iki atağını savunma oyuncularımız ve kalecimiz Bülent savuştururken 50. Dakikadan sonra baskılı bir oyun düzenine geçti.

Bu dakikalarda kazandığımız birkaç gol girişimimiz sonuçsuz kaldı.

67. Dakikada Oğuzhan’la ani gelişen atağımızı kaleci Emre son anda kurtardı.

Bir dakika sonra benzeri bir atakta Ömürcan topu ayağından açınca kayan zeminde topun kontrolünü kaybetti ve gol de kaçtı.

(Katkılarından dolayı Daltonlar Taraftar Grubuna teşekkür ederiz.)

Maç boyunca etkili oyunuyla dikkat çeken Onur, 77. Dakikada kendi götürdüğü topla golü bulunca ekibimiz durumu 2-0 yaptı.

84. dakikada Eray’ın köşe vuruşunda topu arka direğe gönderen Âdem Ercan’ın bu güzel pasını değerlendiren Ömürcan, durumu 3-0 yaptı.

Maç da bu sonuçla sona erdi.

Ankara TKİ'nin Devrek'te puan kaybetmesiyle birlikte, 5 puan farkla ekibimiz liderliğini sürdürdü.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ