Bizim dilenciler seyahate başladı

Bizim dilenciler seyahate başladı

Zabıta Ekipleri, genellikle il dışından Kırıkkale, Kayseri gibi illerden Yozgat`ta dilenen vatandaşları toplayarak, geldikleri il ve ilçelere gönderdi. Kırıkkaleli dilencilerin sayısının fazla olması dikkat çekerken nasıl Kırıkkale dışından buraya gelip d

YOZGAT BELEDİYESİ ZABITASI ALARMDA

Yozgat Belediye Zabıta Müdürü Musa Baran, çevre il, ilçe ve köylerden gelen dilencilerin özellikle, çocuklarını da kullanarak vatandaşların duygularını sömürerek para topladığını söyledi. Belediye zabıta ekiplerinin bu dilencileri topladığını ve geldikleri yerlere tekrar gönderdiğini belirten Baran, "Genelde ilimize Kayseri`den, Kırıkkale`den Yerköy ve Sorgun ilçesinden gelen dilenciler, duygu sömürüsü yaparak vatandaşlardan para topluyorlar. Bir çocuğu ise özellikle küçük çocuklarını kullanarak yardım almaya çalışıyor" dedi.

DUYGU SÖMÜRÜSÜ YAPIYORLAR

Vatandaşlardan dilencilerin yaptıkları duygu sömürülerine kanmamalarını isteyen Baran, "Vatandaşlardan isteğimiz, dilencilerin duygu sömürüsüne kapılmasınlar. Mahallelerinde veya sokaklarında gördükleri dilencileri 153 Alo Zabıtaya bildirsinler. Biz gerekenleri yaparız" diye konuştu.



1

Kardeş odalardan ortak proje

2

Hisarcıkloğlu´na Kırıkkale´den destek

3

?O Gece?, Cumhurbaşkanına takdim edildi

4

HSK´dan Kırıkkale için önemli karar

5

İstikamet İstanbul

6

Onun atışları hedefi şaşmıyor

7

Türkiye bir cennet