Bizim kadar Türk´sünüz, sizin kadar Kürt´üz

Bizim kadar Türk´sünüz, sizin kadar Kürt´üz

OTOBÜSLERE İKRAMLARDA BULUNDULAR

Bizim kadar Türk´sünüz, sizin kadar Kürt´üz

MHP Kırıkkale İl Yöneticileri, Yenişehir´de Güven Lokum önünde doğu ve güneydoğuya giden otobüsleri durdurup çiçek ve lokum ikram ettiler. Otobüslerde yolcularla sohbet eden MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu, yaşanan nahoş olayları gerçekleştiren provokatörlere kulak asılmaması gerektiğini belirterek, ?Biz ne kadar Türk isek siz de o kadar Türk´sünüz; siz ne kadar Kürt´seniz biz de o kadar Kürt´üz, kardeşliğimizi bozmaya kimsenin gücü yetmeyecek? dedi.

OTOBÜSLERE İKRAMLARDA BULUNDULAR

MHP Kırıkkale İl Yöneticileri, son günlerde artan terör olayları ve gelen şehitlere tepki olarak Kırıkkale´de meydana gelen nahoş olaylar karşısında ses getirecek bir eyleme imza attılar. Yenişehir Güven Lokum önünde doğu ve güneydoğuya yolcu taşıyan otobüsleri durduran MHP Yöneticileri burada yolculara çiçek ve lokum ikram edip sohbet ettiler. MHP Kırıkkale Milletvekili S. Ahmet Göçer, MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu, MHP Merkez İlçe Başkanı İlyas Canöz, Milletvekili Aday Adayları ve parti yöneticilerinin katıldığı programda Milletvekili Göçer ve İl Başkanı Baloğlu otobüslere binerek yolcularla sohbet ettiler.

TEPKİYE KARŞI GÜLÜMSEDİLER

İl Başkanı Baloğlu, otobüs içinde yaptığı konuşmada son günlerde artan şehit sayısı sebebiyle Kırıkkale´de meydana gelen nahoş tepkiler hakkında bilgi vererek, bu olayları gerçekleştirenlerin asla MHP´li ya da Ülkücü olmadıklarını, Milliyetçi Hareket Partisi olarak Türkiye´de yaşayan herkesi kardeşy olarak kabul ettiklerini, mili birlik ve beraberliği bozacak en ufak olaya tahammüllerinin olmadığını belirterek, ?Biz ne kadar Türk isek siz de o kadar Türk´sünüz; siz ne kadar Kürt´seniz biz de o kadar Kürt´üz, kardeşliğimizi bozmaya kimsenin gücü yetmeyecek? dedi. Sohbet esnasında yolcuların zamanlarını aldıkları için helallik dileyen Baloğlu´na arka koltuklardan gelen bir tepki karşısında gülümseyen MHP İl Başkanı, hayırlı yolculuklar diledi.

HAYIRLI YOLCULUKLAR DİLEDİLER

Otobüslerden birisine binen MHP Kırıkkale Milletvekili S. Ahmet Göçer de, kardeşliğimizin bozulmaması uğruna ne gerekiyorsa yapacaklarını ifade ederek çiçek dağıtıp Hayırlı Yolculuklar diledi. Daha sonra basına bir açıklama yapan Göçer, ?Son günlerde artan terör olaylarına tepki olarak Kırıkkale´de meydana gelen otobüs taşlamalarının MHP ya da yan kuruluşlarıyla asla ilgisi olmadığını vurgulayarak, bu süreçte MHP olarak hassasiyetlerini artıracaklarını kaydetti. Ülkü Ocakları üyesi gençlerin de bu konuda çok hassas ve dikkatli davrandıklarını belirten Göçer, ?Bu provokasyonları gerçekleştirenlerin peşindeyiz. Yasal olarak ne yapılması gerekiyorsa yapacağız. Elbette bu olayların yaşanmamasını isterdik. Ancak 13 yıIdır iktidarda olan AKP, terör örgütünü şımartarak olayların bu hale gelmesine yol açmıştır. Bunun neticesinde de iki ayda 118 şehit verdik? dedi.

BİRLİĞİMİZİ KİMSE BOZAMAYACAK

Göçer sözlerini şöyle tamamladı: ?Terör Örgütünün başı bir kişi bile kaymayana kadar ezilmelidir. Hükümetin, çözüm süreci denilen ihanet sürecini sonlandırması gerekir. Devam etmeleri halinde şehitlerimizin kemikleri sızlayacaktır. Biraz önce de söylediğimiz gibi Türk´ün Kürt´le, Kürt´ün de Türk´le bir farkı, bir ayrımı yoktur, etle tırnak olmuşlardır. Bu olayları çıkarttığı açık seçik belli olan Osmanlı Ocakları denilen kuruluşu kimlerin yönettiğini çok iyi biliyoruz. Bu olayları başlatanlar hakkında gerek Genel Merkez, gerekse taşra teşkilatları olarak Cumhuriyet Başsavcılıklarına suç duyurusunda bulunacağız. Biz Kırıkkaleliler, birlik ve beraberliğimizi bozmaya çalışanlara karşı bir bütün olarak durmaya devam edeceğiz. Birlik ve beraberliğimizi kimse bozamayacak.?



OKTAY KIRLANGIÇ
12.09.2015 12:19:34
BÖYLE BİR UYGULAMAYI HER KİM AKIL EDEREK UYGULAMAYA KOYMUŞSA HELAL OLSUN. TÜM KALBİMLE KUTLUYORUM.DIŞ GÜÇLERİN MAŞASI OLAN, NE İDÜĞÜ BİLİNMEYENLERİN (ASLINDA BİLİYORUZ DA!) YAPMIŞ OLDUKLARINA, TOPLUCA VE EN KISA CEVABI VERMİŞSİNİZ. NE VAR Kİ ANADOLU İNSANININ BU İYİ NİYET VE HOŞGÖRÜSÜNÜN KARŞILIĞINI, ANADOLU´ YA GÖÇENLER DE, 1-KASIM´DA İNŞALLAH GÖSTERİRLER! BEKLEYİP GÖRELİM BAKALIM!

1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ