Bizim de sosyete pazarımız oldu!

Bizim de sosyete pazarımız oldu!

BÜYÜK KENTLERDE HALK BÜYÜK İLGİ GÖSTERİYOR

BÜYÜK KENTLERDE HALK BÜYÜK İLGİ GÖSTERİYOR

Bizim de sosyete pazarımız oldu!

Hemen hemen tüm büyük şehirlerde birkaç semtte birden açılan ve halkın büyük rağbet gösterdiği sosyete pazarı Kırıkkale´de de açıldı. Pazartesi ve Salı günü hizmet verecek olan ve 500 standın yer aldığı pazarda, kaliteli ürünler uygun fiyata satışa sunuluyor.

HAFTADA İKİ GÜN AÇILACAK

Ankara´nın en meşhur Sıhhiye Sosyete Pazarı, Kırıkkale Makro AVM´nin ikinci katında Kırıkkale halkının hizmetine açıldı. Giyim, aksesuar, ev eşyası ve birçok ürünün bulunduğu pazarda 500 adet stant yer alıyor. Her Pazartesi ve Salı günleri saat 10.00-21.00 arası açık kalacak olan Sosyete Pazarı´nda, her bütçeye uygun ürünler de yer alıyor.

MAHALLELERE ÜCRETSİZ SERVİS

13 Star Limitet Şirketi adı altında kurulan Sosyete Pazarı, Sonbaharın gelmesiyle birlikte kışlık kıyafetler alma telaşına düşen vatandaşların da uğrak noktası oldu. Her mahalleye ücretsiz servislerin de bulunduğu bu pazarda, Kırıkkale halkı için bütün kolaylık düşünülmüş durumda. 

AÇILIŞI TÖRENLE YAPILDI

Makro AVM´nin ikinci katına kurulan pazarın açılışında Cüneyt Özgür ve Burcu Telli´nin açılışa özel halk konseri de vatandaşlar tarafından büyük ilgi ördü.

KALİTELİ ÜRÜNLER, UYGUN FİYATA

Etkinliğin açılışında konuşma yapan 13 Star Limitet Şirketi işletme sahiplerinden Murat Tekdinçer, Ankara Sıhhiye´de bulunan ve büyük ilgi gören pazarı Kırıkkale´ye kazandırdıklarından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Makro AVM ile bir yıllık bir anlaşma yaptıklarını söyleyen Tekdinçer, ?Her Pazartesi ve Salı günleri uygun fiyatlarımızla kaliteli hizmeti sunacağız? dedi.

ARADIĞINIZ BÜTÜN ÜRÜNLER BURADA

500 stantta yer alan esnafların, Kırıkkale istihdamına katkı sağlamak amacıyla Kırıkkaleli personel çalıştırdıklarını söyleyen şirket sahiplerinden Muhammet Baki Dağhan ise, ?Kırıkkaleli vatandaşlarımız aradığı bütün ürünler burada yer alıyor. Farklı konseptle, alışılmışın dışında bir organizasyonla hizmet vermekteyiz? şeklinde konuştu.

KIRIKKALE EKONOMİSİNE KATKI SAĞLAYACAK

Makro AVM Müdürü Metin Korkmaz ise, ?Bizim alışveriş merkezimiz, her yönüyle ulaşılabilecek bir bölgede. Uzun zamandır ne yapabiliriz, Kırıkkale´ye ne kazandırabiliriz düşüncesi içerisindeydik. Görüşmelerimiz sonucunda böyle bir yerin açılmasına karar verdik. İşletme yetkililerimize işlerinde başarılar diliyorum. İnşallah Sosyete Pazarı´nı Kırıkkale halkı sevecek. Açılışın ilk günü olması nedeniyle de büyük ilgi var? şeklinde konuştu.



1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı