Bizim davamız vatan

Bizim davamız vatan

"VEKİLLİK HİZMET ETMENİN BİR ARACIDIR"

Bizim davamız vatan

Şair, gazetemiz köşe yazarı Hasan Ulusoy MHP´den Kırıkkale Milletvekilliği için müracaat etti. Milletvekili olmanın mecliste oturmak olmadığını belirten Ulusoy ?Benim davam vatan ve millet davası? dedi.

VEKİLLİK BİR ARAÇ

Milliyetçi Hareket Partisinden Milletvekili aday adaylığı için müracaat eden gazetemiz yazarı Hasan Ulusoy Milletvekilliğinin aslında vatan ve millete hizmet için bir araç olduğunu söylerdi Ulusoy Kırıkkale´de yıllardır MHP içinde siyaset yaptığını ve çeşitli kademelerde görev aldığını belirterek bu yarışta kendisinin de olduğunu söyledi. Diğer aday adaylarının tümüne başarı dileğinde bulunan Ulusoy tüm aday adaylarının her birinin birbirinden değerli olduğunu da belirterek kendi adına Milletvekilliğinin hizmet için bir araç olduğunu uygun görülürde böyle bir görevi üslenmekten büyük onur duyacağını bildirdi.

KENDİME GÜVENİYORUM

Hasan Ulusoy küçük yaşlardan itibaren Milliyetçi Hareket Partisi içinde siyasete başladığını söyledi. MHP´nin ülkenin geleceğinde önemli bir yeri olduğun9u anlatan Hasan Ulusoy yıllardır il belediyesinde yönetici kadrosunda görev yaptığını bu arada şairlik ve yazarlık yaptığını belirten Ulusoy kendine ait kitaplarının olduğunu söyledi. Çeşitli dergi ve gazetelerde de yayınlanmış yazılarının bulunduğunu belirten Ulusoy Milletvekilliği konusunda kendisini yeterli bulduğunu söyledi. 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız