Bizim davamız milletin davasıdır

Bizim davamız milletin davasıdır

AK PARTİ KIRIKKALE İL BAŞKANLIĞI TARAFINDAN GENİŞLETİLMİŞ İL DİVAN TOPLANTISI

AK PARTİ KIRIKKALE İL BAŞKANLIĞI TARAFINDAN GENİŞLETİLMİŞ İL DİVAN TOPLANTISI

Bizim davamız milletin davasıdır

Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, ?17 Nisan sabahı daha güçlü bir Türkiye´ye uyandıklarını belirterek, davalarının hak ve adalet ve millet davası olduğunu söyledi.

HEP BİRLİKTE GÜÇLÜ TÜRKİYE

AK Parti İl Başkanlığı, genişletilmiş İl Divan Toplantısı´nı Kültür Merkezi´nde gerçekleştirdi. Toplantıya; Milletvekilleri Abdullah Öztürk, Mehmet Demir, Koordinatör Milletvekili Halil Özyolcu, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, İl Başkanı Mürsel Akçay, partililer ve çok sayıda davetli katıldı.

DİVAN HEYETİ BELİRLENDİ

İl Başkanı Mürsel Akçay yaptığı konuşmada, referandumda gece gündüz çalışmalar yaptıklarını ifade etti. Akçay, ?Ankara Arena kapalı spor salonunda referandum çalışmalarının başlamasının ardından bizlerde milletvekillerimiz belediye başkanlarımız kadın ve gençlik kollarımız ve partimize gönül vermiş dava arkadaşlarımız ile birlikte çalışmalar yaptık? dedi.

BÜYÜK GÜÇ KATACAK

Akçay, ?17 Nisan sabahı daha güçlü bir Türkiye´ye uyandık. Bizim bu davamız hak ve adalet davasıdır, millet davasıdır. Her zaman mazlumun yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ın kurucusu olduğu AK Parti´nin Genel Başkanlığı´na geçerek yapacağı çalışmalar ülkemize daha da güç katacaktır? şeklinde konuştu.

ORTALAMANIN ÜSTÜNDE OY ALDIK

Belediye hizmetlerinden bahseden Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Kırıkkale için önemli çalışmalara imza attıklarını ifade etti. Şehir Parkı´nın Kırıkkale´ye büyük katkı sağlayacağını vurgulayan Saygılı, ?Görev sürem bittikten sonra bana sorsalar Kırıkkale için ne yaptın diye, bende şehir parkını gösteririm. Bu hizmetimiz, 50 dönüm arazi üzerine yapılacak olan büyük bir parktır? dedi.

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

Saygılı´nın ardından konuşma yapan Milletvekilleri Abdullah Öztürk ve Mehmet Demir ise Referandumda Kırıkkale´de başarılı çalışmalar yaptıklarını ifade ettiler.  Milletvekili Öztürk ve Demir her zaman Kırıkkale halkı ile beraber olduklarını söyleyerek referandumun ardından ziyaretlerin devam ettiğini belirtiler.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız