Bizim bu yürüyüşümüzü kimse engelleyemeyecek

Bizim bu yürüyüşümüzü kimse engelleyemeyecek

GENÇLİK TIR´I EVET İÇİN TÜRKİYE´Yİ İL İL, İLÇE İLÇE GEZİYOR

GENÇLİK TIR´I EVET İÇİN TÜRKİYE´Yİ İL İL, İLÇE İLÇE GEZİYOR

Bizim bu yürüyüşümüzü kimse engelleyemeyecek

Türkiye Gençlik Teşkilatı Genel Başkanı hemşerimiz Hakan Polat, referandum kampanyası çerçevesinde il il gezerek Evet´i anlattıklarını söyledi. Türkün Türk´ten başka dostu olmadığını belirten Polat herkesin Hollanda´nın tavrına bakarak oyunu ona göre vermesi gerektiğini bildirdi. Polat ayrıca Kırıkkale´de olduğu gibi bazı yerlerde engellemelerle karşılaştıklarını belirterek ?Bizim bu yürüyüşümüzü kimse engelleyemeyecek? dedi.

TÜRKİYE´NİN GENÇLERİ İL İL DOLAŞIYOR

Türkiye Gençlik Teşkilatı sinevizyon seçim kampanya TIR´ı Kırıkkale Cumhuriyet Meydanı´na geldi. 115 kişilik sinema salonu olan muhteşem TIR´ın içinde vatandaşlara 18 maddelik anayasa paketi anlatılıyor. Gerekli resmi izinlerin alınmasının ardından kent meydanına gelen TIR´ın içinde referandumda neden Evet denilmesi sinevizyon olarak halka anlatılıyor. Konu ile ilgili açıklama yapan Türkiye Gençlik Teşkilatı Genel Başkanı Hakan Polat, ilk olarak Diyarbakır ve Sur ilçesinden başlayan mitinglerde il il dolaşarak vatandaşları bilgilendirdiklerini söyledi.

TIR SALONUNDA EVET BİLGİLENDİRMESİ

Diyarbakır´da ki mitingde 5 bin insanın kendilerini karşıladığını belirten Polat, hiçbir siyasi partiyi desteklemediklerini ancak referandumda Evet diyeceklerini açıkladı. Kırıkkaleli bir sivil toplum kuruluşu olduklarını belirten Polat, teşkilatlarının Kırıkkale´den doğduğunu ve bugün Kırıkkale halkını bilgilendireceklerini ifade etti. Türk´ün Türk´ten başka dostu olmadığını, bunun örneğini son olarak Avrupa ülkelerinden gördüklerini belirten Polat, Hollanda ve Almanya´nın ırkçı ve faşist politikasını eleştirdi. Bakanlarımıza yapılanların asla unutulmayacağını belirten Polat, köpekler ve atlarla Türk gurbetçilerinin üstüne gelen Hollanda´ya yaptırım uygulanması gerektiğinin altını çizdi.

MİLLET DEVLET OLUYOR

Millet Devlet Oluyor, Gençlik Başkanlık İstiyor sloganıyla referandumda Evet oyu kullanacaklarını aktaran Polat, teşkilat olarak cumhurbaşkanlığı sistemine destek vereceklerini ifade etti. Polat, anayasa değişikliğiyle seçilme yaşının 18´e düşürülmesinin büyük bir fırsat olduğunu vurgulayarak ?Başka devletlerin dizginleri altında yaşamaktansa şehit olmayı şeref bilen bir gençliğiz. Güçlü, inançlı ve kararlı bir şekilde yolumuza devam etmek için cumhurbaşkanlığı sistemine ´Evet´ diyoruz.? değerlendirmesini yaptı. Polat, Türkiye Gençlik Teşkilatı olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´a verdikleri desteğin süreceğini belirtti.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız