Bizim amacımız Yahşihan´a hizmet etmek

Bizim amacımız Yahşihan´a hizmet etmek

BİZİM AMACIMIZ YAHŞİHAN´A HİZMET ETMEK

2009 ve 2014 seçimlerinde halkın desteğiyle Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, 31 Mart 2019 yılında yapılacak olan mahalli idareler seçimi kapsamında yeniden aday gösterildi. Sungur, Yahşihan ilçesinde kendini destekleyen vatandaşlarla ve partilileriyle seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi. Gencinden yaşlısına 7´den 70´e herkesin destek verdiği seçim bürosunda ?Başkan Sungur, sen varsan biz varız? şeklinde sloganlar atıldı.

Yahşihan belediye başkan aday adaylarının da destek verdiği seçim bürosu açılışı öncesi, bayanlar, erkekler ve parti yönetimiyle birlikte yürüyüş gerçekleştirildi. Başkan Sungur, sevgi gösterisinde bulunan vatandaşlarla yakından ilgilendi. 2 dönemdir Yahşihan Belediye Başkanı olan Sungur, parti tarafından verilen yeni görevle yeniden ustalık dönemi için sahaya indi. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği seçim bürosu açılışında, önümüzdeki seçimde herkes Sungur için destek sözü verdi.

Miting havasında geçen seçim bürosunun açılışı öncesi, kurulan sahnede parti yönetimi vatandaşlara seslendi. İlk konuşmayı yapan Yahşihan İlçe Başkanı Hüseyin Şenol, ?31 Mart seçimlerinde 8 tane aday adayımız vardı. Mevcut belediye başkanımız Ahmet Sungur yeniden atandı. Atandı diyorum çünkü bu kalabalık inşallah seçimlerde başkanımızın yeniden göreve geleceğinin bir göstergesidir. Birbirimizden değerli 8 aday adayımızda büyük bir olgunlukla yanımızdalar. İnşallah birlik ve beraberlik içerisinde bu seçimi kazanacağız? dedi.

Şenol´un ardından Yahşihan Belediye Başkan aday adayları da kısa birer konuşma yaptılar. Aday adaylarından Muhammet Ali Tekinay, aday adaylığı sürecinde hazırladığı proje dosyasını Başkan Sungur ve merkez ilçe başkanı Hüseyin Şenol´a takdim etti. Aday adayları, Ahmet Sungur´un Yahşihan´da bir marka olduğunu, hep birlikte hareket ederek bu seçimi kazanacakları mesajını verdiler.

konuşma yapan Yahşihan Belediye Başkanı ve aday Ahmet Sungur, ?Bugün bizleri yalnız Kırakmadınız hepinizden Allah razı olsun. Hele ki böyle soğuk bir havada bunca kalabalığın karşısında sizlere hitap etmek gerçekten de çok zor. 2009 yılında başlayan serüvenimiz 2014 yılında da devam etti. Yine sizlerin desteği, genel merkezimin isteğiyle geldik yeniden aday olduk. Biz üzerimize düşeni yaptık, bu saatten sonra siz seçmenlerimiz olarak üzerinize düşeni yapacaksınız inşallah.?

 ?Seçim bürosu açılışından miting havasına dönüştü. Üçüncü dönem Allah izin verirse bizim için helalleşme dönemi olacak. Bu göreve geldiğimizde tanışmak bizim için nasıl bir sünnetse,  ayrılırken de helalleşmek bizim için olmazsa olmaz.  Ve biz bunları mitin alanlarında söylüyoruz ama başkan bıraktı gidiyor falan değil, bizim amacımız Yahşihan´a yapacağımız çok fazla işimiz var. Her zaman aranızdayız, yanınızdayız, inşallah gitmeye de niyetimiz yok. Helalliği şu anlamda almak istiyoruz, ilçemizin sorunlarının hepsini çözeceğiz ve biz sözümü tuttuk deyip sizlerden helallik isteyeceğiz.?  Başkan Sungur´un konuşmasının ardından seçim bürosunun açılışı gerçekleştirildi.



1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı