Bizim amacımız en iyisini yapmak

Bizim amacımız en iyisini yapmak

SUNGUR, İCRAATLARINI KON TV´DE ANLATTI

Bizim amacımız en iyisini yapmak

Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, Kon TV tarafından hafta içi yayınlanan ?Ankara Konuşuyor´ isimli programının konuğu oldu. Geçmiş yıllardaki çalışmalarını anlatan Başkan Sungur, ?Bizim amacımız elimizden gelenin en iyisini yapmaktır.?dedi.

YAPTIKLARINI ANLATTI

Kon TV´nin Ankara Konuşuyor programının bu haftaki konuğu Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur oldu. 2015 yılı ve geçmiş yıllarda yaptıkları çalışmalarını anlatan Sungur, başka ülkelerin Türkiye kadar refah olmadığını söyledi. Bayırbucak Türkmenleri´nin zor durumda bulunduğuna dikkat çeken Sungur, bu çığlığa duyarsız kalınmaması gerektiğini söyledi.

ZULÜM GÖRÜYORLAR

Belediye Başkanı Ahmet Sungur, "Bayır Bucak Türkmenleri son zamanlarda büyük zulüm içerisindeler. Büyük sıkıntılar yaşadığını hepimiz biliyoruz. Belediye meclis üyesi arkadaşlarımız ile yardım kampanyası başlatıyoruz" dedi.

DUYARSIZ KALMAMIZ MÜMKÜN OLMAZDI

Yardım kampanyasının sadece Yahşihan´ı kapsamadığını Kırıkkale genelinde de yapılacağını söyleyen Başkan Sungur, "300 bin kişinin yaşadığı bir şehirde ortalama 1 TL yardım toplansa 300 bin TL yardım toplanır. Bu kampanyanın çok iyi yerlere geleceğine inanıyorum. Kampanyamız yaklaşık 1 ay devam edecek. Ziraat Bankasında açacağımız hesap numarasıyla 1 ay içerisinde topladığımız yardımları Bayır Bucak Türkmenlerine aktaracağız. Duyarsız kalmamız mümkün olmazdı" diye konuştu.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız