Bizi de askere alın!

Bizi de askere alın!

KAZMACA KÖYÜ MUHTARI VE 30 KÖYLÜ KAHRAMAN MEHMETÇİĞE DESTEK İÇİN ASKERLİK ŞUBESİNE BAŞVURDU

KAZMACA KÖYÜ MUHTARI VE 30 KÖYLÜ KAHRAMAN MEHMETÇİĞE DESTEK İÇİN ASKERLİK ŞUBESİNE BAŞVURDU

Bizi de askere alın!

Afrin´de 11 gündür devam eden operasyonlara katılan Mehmetçiklerimize Türkiye´nin her yerinden destek mesajları çığ gibi artıyor. Kimi bölgelerde başlatılan kampanyalar sürerken Kırıkkale´nin Kazmaca köyünden bir grup Afrin´deki operasyona katılmak üzere Askerlik şubesine başvurdu.

GENCİ YAŞLISI HERKES KATILDI

Kazmaca köylüleri önceki gün bir araya gelerek Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK), Suriye´nin Afrin bölgesinde PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ´a mensup teröristleri etkisiz hale getirmek üzere başlatılan Zeytin Dalı Harekâtına katılmak için askerlik şubesine başvurdu.

KAHRAMAN MEHMETÇİĞE DESTEK

Kazmaca köylüleri, Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK), Suriye´nin Afrin bölgesinde PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ´a mensup teröristleri etkisiz hale getirmek üzere başlatılan Zeytin Dalı Harekâtına katılmak için askerlik şubesine başvurdu.

KÖY MUHTARI ÖNCÜLÜK ETTİ

Kazmaca köyü muhtarı Cahit Öner ve 30 köylü, harekâta katılan askerlerin yanında olmak için askerlik şubesine dilekçe verdi Muhtar Öner, Afrin bölgesinde teröristleri etkisiz hale getirmek üzere başlatılan Zeytin Dalı Harekâtını desteklediklerini söyledi.

HER TÜRLÜ YARDIMA HAZIRLAR

Köylüler olarak ellerinden gelen her şeyi yapmak istediklerini belirten Öner, "Köyde duramıyoruz. Haberleri izliyoruz sürekli. Biz de asker olmak istiyoruz. Şehitlerimize Allah´tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyoruz. Bizler askerimiz ve ordumuzun yanındayız. Köylü olarak toplandık. Askere gidip Mehmetçiğimize destek vermek istiyoruz. Köyümüzün tüm erkekleri burada. 30 köylümüzle birlikte başvuruda bulunduk. Hepimiz asker olmak istiyoruz" dedi. Askerlerle hatıra fotoğrafı çektiren köylüler, daha sonra köylerine döndüler.

HABER: Osman Karabay



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ