Bizi bir mermiyle korkutamazsınız

Bizi bir mermiyle korkutamazsınız

CHP İL BAŞKANI AV. AHMET ÖNAL GENEL BAŞKAN KILIÇDAROĞLU´NA YÖNELİK SALDIRIYA SERT TEPKİ GÖSTERDİ

CHP İL BAŞKANI AV. AHMET ÖNAL GENEL BAŞKAN KILIÇDAROĞLU´NA YÖNELİK SALDIRIYA SERT TEPKİ GÖSTERDİ

Bizi bir mermiyle korkutamazsınız

CHP İl Başkanı Ahmet Önal Genel Başkan Kılıçdaroğlu´na yönelik saldırı ile ilgili olarak, ?Cumhuriyeti kurarken en güçlü devletlerinden ve yerli işbirlikçilerinden ve hainlerinden korkmayan bizleri bir mermi çekirdeği ile korkutacağınızı zannediyorsanız, yanılıyorsunuz? dedi.

BÖYLE KEPAZELİK GÖRÜLMEDİ

CHP Kırıkkale İl Başkanı Av. Ahmet Önal geçtiğimiz gün İstanbul´daki bir şehit cenazesi töreninde Genel Başkan Kılıçdaroğlu´na yönelik saldırı ile ilgili olarak siyaset tarihinde hiç bir dönemde böyle bir kepazeliğin görülmediğini belirterek ?Bugün en uyanık, en dikkatli olmamızın gerektiği bir süreç yaşanmaktadır. Cumhuriyeti kurarken dünyanın en güçlü devletlerinden, onların yerli işbirlikçilerinden ve hainlerinden korkmayan bizleri bir mermi çekirdeği ile korkutacağınızı zannediyorsanız, yanılıyorsunuz? dedi.

GÖZDAĞI VERMEYE ÇALIŞANLAR GAFİL

İl Başkanı Ahmet Önal partililerinde katıldığı basın toplantısında Genel Başkan Kılıçdaroğlu´na yönelik saldırıya tepki gösterdi. Önel ülkenin karanlık bir süreçten geçtiğini bu süreçte kendilerinin her zamankinden daha uyanık olmaları gerektiğini söyledi. Önal ?Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu´na üstelik Başbakan ve Bakanların hemen önünde önce saldırılmış, mafyavari bir davranışla Genel Başkanımıza gözdağı vermeye çalışan bu gafillerin amacı Sayın Genel Başkanımızı cenaze töreninde hedef göstermek, onu açıkça ölümle tehdit etmektir. Başbakanın ve bakanların önünde mermi bırakarak Genel Başkanımızı tehdit edenler, aslında ülkemizin güvenliğinin ne boyutta olduğunu gözler önüne sermişlerdir? dedi.

ÜLKEMİZİ ATEŞ ÇEMBERİNE ÇEVİRDİLER

Önal ?Ülkemizi ateş çemberine çevirenler, yanlış dış politikaları ile etrafımızda dost ülke bırakmayanlar, her gün ülkemizin bir yerinde patlama olurken buna önlem bulamayıp sanal gündemlerle halkı oyalamaya çalışanları çok iyi biliyoruz ve onları tanıyoruz. Her ortamda terörü lanetleyen, terörü insanlık suçu olarak gören ve terörle mücadele konusunda hükümete açık çek veren Genel Başkanımıza yapılan bu saldırıyı dahi engelleyemeyenlerden ülke güvenliğini sağlamalarını beklemek en hafif dille saflık olacaktır? şeklinde konuştu.

HİÇ KİMSENİN CAN VE MAL GÜVENLİĞİ YOK

Bugün iktidarın yanlış iç ve dış politikaları sebebiyle hiç kimsenin can ve mal güvenliğinin olmadığını belirten İl Başkanı Önel ?Genel Başkanımıza dahi üstelik şehit cenazelerinde mermi fırlatılacak kadar güvenlik zafiyetinin olduğu bir ülkede yaşıyoruz. Hele Cumhuriyet Halk Partiliyseniz birilerinin gözünde potansiyel hedefsiniz. Birilerinin gözünde potansiyel hedef te olsanız bu ülkenin sahibi ve koruyucusu da yine en başta sizlersiniz. Bugün en uyanık, en dikkatli olmamızın gerektiği bir süreç yaşanmaktadır. Cumhuriyeti kurarken dünyanın en güçlü devletlerinden, onların yerli işbirlikçilerinden ve hainlerinden korkmayan bizleri bir mermi çekirdeği ile korkutacağınızı zannediyorsanız, yanılıyorsunuz. Sizden korkmadığımız gibi sizlerin arkasındaki karanlık yüzlerden de asla korkmuyoruz Adımızda belli, adresimizde, bedel ödeyeceksek bu ülke için ve çocuklarımızın geleceği için bedel ödeyeceğiz. Buyurun gelin? dedi.

İÇİMİZ YANIYOR CANIMIZ ACIYOR

İçimizin en çok yandığı, canımızın en çok acıdığı şehitlerimizin cenazelerinde bu denli çirkin davrananlar aynı zamanda şehitlerimizin maneviyatına da büyük saygısızlık yaptığını belirten Önal konuşmasının sonunda ?Buradan kendilerini kınıyoruz. Ülkemizin son döneminde yaşanan terör olayları sebebiyle hayatını kaybeden, tüm askerlerimize, polislerimize ve sivil vatandaşlarımıza Yüce Allah tan rahmet diliyorum, başta ailelerine ve tüm milletimize sabır diliyorum.?



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız