BİZ SİZLERE HER ZAMAN GÜVENİYORUZ

BİZ SİZLERE HER ZAMAN GÜVENİYORUZ

CHP Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal, CHP İl Başkanı Onur Yüksel Bozdağ ve CHP Merkez İlçe Başkanı Yücel Kızık Kırıkkale Tabip Odası’nı ziyaret ederek destek açıklamasında bulundu.

Son günlerde siyasetin gündeminde olan Tabipler Birliği’ne destek amacıyla Kırıkkale’de önceki gün Tabip Odası’na CHP heyetinden ziyaret gerçekleştirildi. Oda Yönetim Kurulu Üyeleri ile görüşen Milletvekili Ahmet Önal, “Biz sizlere her zaman güveniyoruz, sağlık konusunda kendimizi siz Türk Hekimlerine emanet ediyoruz. Hekimlerimizin sağlık alanındaki görüşleri değerlidir. Sizlerin siyaset malzemesi yapılmasını da doğru bulmuyoruz. Sizler gönül rahatlığı ile işinizi yapmaya devam ediniz”

CHP heyetini Kırıkkale Tabip Odası olarak yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ağırlayan Oda Başkanı Dr. Bayram Işık, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve “Bizim işimiz sağlık, siyasete alet olmak istemiyoruz. Bizler işimize bakıyoruz. Hele ki şu zor sağlık günlerinde böyle şeylere asla girmek istemiyoruz. İşimiz çok yoğun. Mesaimizi ve yoğunluğumuzu hastalarımıza ayırmak zorundayız. Nazik ziyaretiniz ve desteğiniz için teşekkür ediyoruz” dedi. CHP heyeti ve hekimler bir süre son gelişmeler ve sağlık çalışmaları ile Covid-19 süreci ile ilgili sohbet etti.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ