Biz Kocaman Bir Aileyiz

Biz Kocaman Bir Aileyiz

Kurulduğu günden bugüne öğrencilerinin başarısı için velileriyle işbirliği içerisinde olan Özel Sakarya Koleji, öğrenci velilerine aile içi iletişim eğitimi verdi.

EĞİTİMDE BAŞARI VE İSTİKRAR

Eğitimde başarı ve istikrarı yakalamak için okul ve ailenin sıkı bir işbirliği içerisinde olması gerektiğine dikkat çeken Sakarya Koleji bu doğrultuda Uzman Psikolog Hasan Nalbant tarafından verilen ‘Aile İçi İletişim’ seminerinde velileriyle buluştu.

VELİLER KATILDI

Seminere yaklaşık 250 veli katıldı. Hasan Nalbant seminer boyunca eğitimde başarı için okul-aile işbirliğine dikkat çekerek; bunun yolunun da iyi birer anne-baba ve iyi birer eş olmaktan geçtiğini vurguladı. Seminer boyunca velilerin aktif katılımı ve kendi aileleri ile ilgili durumları paylaşması dikkat çekti. Okul Müdürü İlhami Arıkan: ‘Kurulduğumuz günden bu yana velilerimizle bir bütün olma çabası içindeyiz ve bu konuda başarılı olduğumuzu düşünüyorum. Çünkü biz kocaman bir aileyiz ve bu aile her geçen gün büyüyor. Okul-aile işbirliği olmadan başarılı olunamayacağını düşünüyoruz. Bu yüzden de velilerimize yönelik etkinlikler düzenliyoruz. Bu ve benzer etkinliklerimiz devam edecek’ dedi. Programın sonunda bir hafta önce yapılan ‘Biz Ailece Kitap Okuyoruz’ kitap okuma yarışması ve sınavı ödülleri verildi.



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti