Biz kazanacağız, Kırıkkale kazanacak

Biz kazanacağız, Kırıkkale kazanacak

Yenimahalle ve Çalılıöz Mahallelerinde halkla buluşan MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mustafa Pekdoğan, Biz projelerimizle geliyoruz. Kırıkkale'miz için geliyoruz. Birlik olduk geliyoruz. Biz kazanacağız, Kırıkkale kazanacak” dedi.

PROJELERİMİZLE VARIZ

Salonlara, meydanlara sığmayan bir coşkuya sahip olduğumuzu ve 30 Mart’ta zaferi kazanacak olan bu coşkunun artarak devam ettiğini belirten Pekdoğan, coşkularını hiç kaybetmeyen partililerimize de teşekkür etti. Birilerini eleştirmekten ziyade kendi projelerinden bahsetmeyi yeğlediğini ifade eden Başkan Adayımız Pekdoğan, “Kadınlarımızı, çocuklarımızı, gençlerimizi, yaşlılarımızı ve engellilerimizi doğrudan ilgilendiren projelerimizle, tüm Kırıkkale halkını sevgi ve saygıyla kucaklayan siyasetimizle geliyoruz” dedi.

 

HİLAL KART, YARDIM ELİ

MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mustafa Pekdoğan, Hilal Kart uygulamasının ihtiyaç sahiplerini rencide etmeden yapılabilecek en güzel yardım modeli olduğunu söyledi. Hilal Kart sayesinde sağ elin verdiğini sol elin görmeyeceğini vurgulayan Pekdoğan sözlerine şöyle devam etti: “Hilal Kart dar gelirli vatandaşa, işini kaybeden, dara düşen, sosyal yardıma muhtaç kalan vatandaşlarımıza verilecek ‘Bankamatik’ kartı olup her ay hesaba yükleme yapılarak dar gelirli vatandaşlarımıza verilecek bir sosyal hizmettir.” Hilal Kart alan vatandaşlarımızın bu kart ile istedikleri alışverişi yapabileceklerini de belirten Pekdoğan, “Kömür, makarna, pirinç, nohut gibi temel ihtiyaçlarını kendileri alacaklardır. Böylelikle de bu ihtiyaçları eskisi gibi bir el tarafından verilmeyerek mahcup ve ezik duruma düşmeyeceklerdir” dedi.  Hilal Kart sahiplerinin alışverişlerini kendi bulundukları mahallelerindeki bakkal, manav, kasap, küçük market, terzi, hırdavatçı, kömürcü gibi küçük esnaflardan yapabileceklerini kaydeden Pekdoğan, “Hilal Kart sayesinde ihtiyaç sahipleri kendi mahallesindeki küçük esnaflardan alışveriş yapabilecek ve böylelikle de küçük esnafın da yüzü gülecek. Bu sayede milli ekonomiye katkı sağlanacaktır” diye konuştu.

 

KIRIKKALE YEŞİL ALAN CENNETİ OLACAK

Belediye Başkanlığı yaptığı dönemde Kırıkkale’nin yeşil alan sorununa çözüm getirdiğini belirten Pekdoğan, “İçine girilemeyen Celal Bayar’ı o gün yaşam alanı haline getirmiştik, bugün Celal Bayar için hazırladığımız projeyle, yalnızca Kırıkkale değil, çevre iller de nefes alacak bir mekâna sahip olacaklar” dedi. Mahallelerin en büyük eksiklikleri arasında park ve bahçelerin ilk sıralarda olduğunu vurgulayan Pekdoğan, “Apartman düzeni çocuklarımızın oyun alışkanlıklarını da değiştirdi. Çocuklarımız evlerin içinde, bilgisayar oyunlarının mahkûmu haline geldi. Bu eksiği gidermek için çocuklarımıza, gençlerimize oynayabilecekleri, eğlenebilecekleri, nefes alabilecekleri ortamlar oluşturacağız” dedi.

 

PEKDOĞAN, KIRIKKALE’NİN KURTULUŞU OLACAK

 

30 Mart günü Kırıkkale’nin yeniden doğuşunun, yeniden var oluşunun günü olacağını ifade eden Kırıkkale eski Milletvekili Hacı Filiz de, “Ülke yangın yerine döndü, oralı olan yok. İşin başı Beşir Atalay, hâlâ Kırıkkale için iddialı olduğunu söylüyor. Kırıkkale halkı milliyetçidir. Kırıkkale halkı muhafazakârdır. Bölünmeyi Kırıkkale halkına anlatamazsınız. Birliğin, beraberliğin, vatanseverliğin simge şehri Kırıkkale, elbet dersini verecektir. 30 Mart’ta Kırıkkale halkı silkinip yeniden kendine gelecektir. Kırıkkale’nin yeniden doğuşu da Pekdoğan’la olacaktır” dedi.

 

SÜRPRİZ DEĞİL, ZAFER PARTİSİ MHP

“Kırıkkale’nin ve ülkemizin varoluşunun teminatı olan Milliyetçi Hareket Partisi, 30 Mart seçimlerinin sürpriz değil, zafer partisi olacaktır” diyen Pekdoğan, “Listeleri hazırlarken hiçbir bölgeselliği gözetmedik. Kırıkkale’nin her bir noktasına hizmet etmek için geliyoruz. Bu yüzden de birlikte yola çıkacağımız arkadaşlarımızın nereli olduklarına değil, liyakatlerine baktık. Listemize giren ya da giremeyen her bir arkadaşımız ayrı birer değerdir, her biri ayrı ayrı değerlidir. Bize destek olan tüm hemşerilerime ayrı ayrı teşekkür ederim” dedi. Konuşması sık sık “En iyisi Pekdoğan”, “Başkan Pekdoğan”, “Kırıkkale seninle gurur duyuyor” sloganlarıyla kesilen Pekdoğan’ın mahalle toplantıları yüzlerce kişinin katımlıyla miting havasında geçti.

 

  



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız