Biz İYİ’ler Hak Hukuk Demokrasiyi savunuyoruz

Biz İYİ’ler Hak Hukuk Demokrasiyi savunuyoruz

İYİ Parti İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık önceki gün kendi facebook hesabından yaptığı paylaşımla Hak hukuk Adalet ve Demokrasi vurgusu yaptı.

Parti kurmayları ve tüm parti teşkilat başkan ve yöneticilerine seslenen Altınışık seçim startı anlamı da taşıyan paylaşımında “Biz İYİ'ler hakkı, hukuku ve demokrasiyi savunmaktan bir an olsun vazgeçmedik” dedi

ÖNCE ÜLKEMİZ SINRA KIRIKKALEMİZ

Altınışık’ın kendi facebook hesabından yaptığı paylaşımda aynen şu ifarelere yer verdi; “Değerli Yol Arkadaşlarım,

Sizinde bildiğiniz üzere güçlü ve onurlu bir iradenin temeli inandığımız doğruları savunmak ilkesine dayanmaktadır, aksi takdirde asla huzur bulamayız. Bu düşünceden hareketle biz İYİ'ler hakkı, hukuku ve demokrasiyi savunmaktan bir an olsun vazgeçmedik. En büyük amacımız önce ülkemizin, sonra Kırıkkale’mizin hak ettiği ve özlemini çektiği endüstriyel, siyasal, sosyal ve finansal refah ortamına  sürâtle kavuşmasıydı. Dünyanın diğer önde gelen ülkelerinde olduğu gibi, insan haklarını önde tutan bir ülke olalım dedik ve bunu vatandaşlarımıza ısrarla anlattık. Bu iddiamızdan yarında vazgeçecek değiliz. Fakat, tüm gayretimize rağmen alışılmışlıklar terkedilememiş, millet iradesi başkanlık sisteminden yana tecelli etmiş ve ayrıca İYİ Partimizden Aday olduğum 27.Dönem Milletvekilliği küçük bir farkla bizlere nasip olmamıştır. Bize düşen milletimizin iradesine saygı duymak ama inandığımız doğruların mücadelesini de yapmayı kararlılıkla sürdürmektir. Susmayacak, korkmayacak ve her zaman ortaya koyduğumuz şahsiyetli duruşumuzu devam ettireceğiz.”

HEP YANIMIZDA BULUNDUNUZ

“Bu vesile ile, geride bıraktığımız seçim süreci boyunca yanımızda bulunan, iktidarın bütün nimetlerini Onurlu bir şekilde elinin tersiyle iterek, ufak çıkarları için iradelerini onursuzca satanlardan olmayıp, İYİ Partiye ve şahsıma destek veren, bizlere inanan, bundan sonrada yanımızda olacaklarına inandığım, Merkez, İlçe, Belde ve Köyleriyle bizleri yalnız bırakmayan bütün yol arkadaşlarıma büyük emek ve gayretleri için minnet ve şükranlarımı sunuyor, bizler için hiçbirşeyin bitmediğini, aksine herşeyin yeni başladığını belirtmek istiyorum. Kırıkkale’yi İYİ yapmak için çıktığımız bu yolda Allah yar ve yardımcımız olsun.”



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız