BİZ HEP HAKSIZLIK YAPANIN KARŞISINDA OLDUK

BİZ HEP HAKSIZLIK YAPANIN KARŞISINDA OLDUK

AK Parti aday adayları resmi olarak açıklamaları yapmaya başladı. Aday adaylarından eski İl Başkanı Nuh Dağdelen, Parti binası önünde yaptığı açıklamada ?Ben hiçbir zaman protokol insanı olmadım. Hep sizinle oldum. Biz hep haksızlık yapanın karşısında old

ETRAFIMA HEP HAYIRLI OLDUM
AK Parti İl Binası önünde kalabalık bir gruba Milletvekili aday adaylığını açıklayan eski İl Başkanı Nuh Dağdelen, ?Etrafıma hep hayırlı oldum. Konya?da öğrencilik zamanımda siyasete atıldım. Ben hep inanıyorum ki başbakanımız bu ülkeye hep hizmet yapmıştır ve yapacaktır. 2006-2009 yılları arasında il başkanlığı görevi yaptım. Görev süresince kimsenin arkasından tek laf etmedim? dedi.
 
GARİBİN, YETİMİN, ÖKSÜZÜN YANINDA OLACAĞIZ
Dağdelen, sözlerine şu şekil devam etti: ?Biz siyaset hamurunda yoğrulduk. Bu işi bilen ekipler ile yola çıktık Ben hiçbir zaman protokol insanı olmadım. Hep sizinle oldum. Biz hep haksızlık yapanın karşısında olduk. Olmaya da devam edeceğiz. Kırıkkale insanını çok yakından biliyor onların isteklerini cevap vermek istiyoruz. Garibin, yetimin, öksüzün ve fakirin yanında olmaya söz veriyorum. Bugün burada olduğunuz için hepinize teşekkür ediyorum? dedi.


1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız