?Biz bu şehrin markasıyız?

?Biz bu şehrin markasıyız?

Kırıkkale?de turizm ve seyahat acenteliğinde adından sıkça söz ettiren İpekçi 2012?nin ilk değerlendirme toplantısını yaptı. Yerel ve ulusal basın mensupları ile bir araya gelen İpekçi Turizm sahibi Mehmet İpekçi güvenilir ve kaliteli hizmet anlayışının h

DURUM DEĞERLENDİRMESİ YAPILDI
Basın mensupları ile kahvaltıda bir araya gelen İpekçi Turizm yetkilileri 2012?nin ilk ayında durum değerlendirmesi yaptı. Bir ay sonra kuruluşlarının 4?üncü yılını kutlayacaklarını ve bugünlere erişmenin mutluluğunu taşıdıklarını anlatan İpekçi turizm sahibi Mehmet İpekçi, kaliteli hizmet anlayışından ödün vermeyeceklerini söyledi.
 
İSMİNDEN SÖZ ETTİREN FİRMA OLDUK
Umre ve Hac ile ilgili bilgiler veren Mehmet ipekçi ? 4 yıllık süre zarfında Kırıkkale`de kendinden söz ettiren ve aranan bir firma olmuştur. Ana konularımızda Hac Umre, uçak bileti, tatil ve iş gezileri bulunmaktadır.2009 yılında 200 umre ve 54 hacı,2010 yılında 450 umre 75 hacı,2011 yılında ise 1200 paket umre,4000e yakın umre vize-bileti ve 135 hacı ile kutsal topraklara yolculuk yapmış bulunmaktayız. Bunun akabinde 2011 yılında Ankara Kocatepe`de şubemizi açmış olup, Ankara`da da Hac ve Umre kayıtlarında kendinden söz ettirmiştir? diye konuştu.
 
BİRÇOK İLDE UMRE ORGANİZASYONU
Bir çok ilde organizasyon düzenlediklerini belirten İpekçi, ?Yine 2011 yılında IATA belgesi almayı başaran nadir firmalardan olan İpekçi turizm vize, bilet, otel gibi Umrecilerin tüm organizasyonunu kendisi yapmaktadır. Mekke ve Medine`de 12 ay maaşlı çalışan 2 ayrı rehberi ile hizmet vermektedir. Bu organizasyonu ile Türkiye`nin çeşitli illerindeki acentalarada paket umre hizmeti ve vize, bilet desteği vermektedir. Kırıkkale, Samsun, Ankara, Nevşehir, Eskişehir, Kütahya, İstanbul ve Kıbrıs halkına umre organizasyonu düzenlemekteyiz. Bu illerdeki umrecilerimizde 2012 Şubat umresinde bizlerin farkını yaşayacaklardır. Bu başarımız vesilesi ile Diyanet işleri başkanlığının Hac koordinasyon toplantısına davet edilip görüşü alınan 84 acenteden biri olmuştur.? dedi.
 
24 SAAT HİZMET 
?Herkes umreye gitsin? sloganı ile yola çıktıklarını belirten Abdullah İpekçi ?2012 yılı ilk umre çıkışlarımız 24 Ocak 220 kişi,9 Şubat 194 kişi,14şubat 220 kişi,20 Şubat 120 kişi ile Ocak ve Şubat ayını tamamlamayı planlıyoruz. Kırıkkale?nin gelir düzeyini de düşünerek en ekonomik seviyedeki fiyatlarımız ile `herkes umreye gitsin` sloganımızda devam ettiriyoruz. Ve Kırıkkale?deki şehit aileleri, emekliler ve servis odaları mensuplarını unutmayarak özel Umre kampanyası ile düzenli bir şekilde hizmet vermekteyiz İpekçi turizm olarak sosyal faaliyetlerimize de önem vermeye çalışıyoruz? diye konuştu.
 
ÖĞRENCİLERE HEDİYELER DAĞITTIK
Kuran kursları ile ilgili de açıklama yapan İpekçi, ?Hasandede Cami Kuran kursu talebelerine çeşitli hediye vererek onları mutlu etmeye çalıştık. Ayrıca Anadolu gençlik derneğinin düzenlediği Mekke`nin fethi programında bir kişiyi ücretsiz Umre?ye götürdük. Yine tebliğ cemiyetinin düzenlediği ayet ve asına katılan öğrencilerden iki kişiye kura ile umre hediyesi takdim ederek bu tür faaliyetlere destek olmaya çalışıyoruz. THY, Pegasus, Atlas jet, Anadolu jet, Bora jet gibi Türkiye ve dünya semalarında uçan tüm havayollarının biletlerini doğrudan satan tek firma olarak bilet konusunda da 7/24 hizmet vermeye devam etmektedir? dedi.


Melih
29.01.2012 20:24:26
evet Kırıkkalede adından fazla söz ettiren firma. Şöyle geçimişe bir bakıp ondan sonra bu haberı yayınlasanız daha iyi olurdu. sizde bunların yaptığı işlere alet oluyorsunuz. Halk kimin marka olduğunu gayet iyi biliyor

fatih ç
2.02.2012 16:49:48
heryıl sayısını ve kalitesini artırıyorsa bu marka demektir.en iyi ölçü budur ayrıca yolculuk yapanların yorumlarıdır.sizde gittiyseniz açıklayın isminizi biz en son hacdaydık ailece.çok şükür hiç bir sıkıntı görmedik.

1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ