Biz birlikte büyük bir aileyiz

Biz birlikte büyük bir aileyiz

Yahşihan Kaymakamı Ferhat Özen?in destek ve talimatları ile hazırlayıp yürüttükleri birçok farklı projelerde aldığı görevi en iyi şekilde yerine getiren, Yahşihan İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum destekli Polislik Büro Amirliği vatandaşında haklı takdirini t

POLİS HALK EL ELE

Yahşihan İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Büro Amirliği gerçekleştirdiği sosyal faaliyetlerine devam ediyor. ?BİZ BİRLİKTE Büyük Bir AİLEYİZ? Projesi kapsamında Toplum Destekli Polisler ve Trafik Hizmetlerinde görevli polisler Yahşihan?da bulunan tüm okul öncesi eğitim veren anaokullarını ziyaret etti. Proje kapsamında yapılan tüm ziyaretlere Yahşihan İlçe Emniyet Müdürü Tamer Taş da bizzat katıldı.

MİNİK ÖĞRENCİLERİ ZİYARET ETTİLER

Proje kapsamında Toplum Destekli polisler Minik öğrencileri sınıflarında ziyaret ederek onlara bir yandan tanımadıkları insanlar ile konuşmamaları, okuldan tek başına ayrılmamaları, cadde üzerinde oyun oynamamaları ve araçların ön koltuklarına oturmamaları gibi güvenli yaşam için dikkat etmeleri gereken genel kuralları anlatıyor ve çocukların polis korkularını yenmelerini sağlayarak polis amca ve ablalarının her zaman yanlarında olduğunu hissettirmeye çalışıyorlar.

ÇOCUKLARLA SOHBET ETTİLER

Çocuklarla sohbet eden Toplum Destekli Polisler kendi görev alanları ile ilgili minik öğrencilerin merak ettiği sorularını da yanıtladılar ve yanlarında getirmiş oldukları polis bayraklarını ve çikolataları öğrencilere dağıtarak minikleri sevindirdiler. ?BİZ BİRLİKTE BÜYÜK AİLEYİZ? Projesi kapsamında açıklamalarda bulunan Yahşihan İlçe Emniyet Müdürü Tamer Taş yaptığı açıklamada ?Minik öğrencilere polislerin her zaman yanlarında olduklarını hissettirmek, polis-çocuk ilişkilerini geliştirerek saygılı, duyarlı ve bilinçli nesiller yetiştirilmesini sağlamada yardımcı olabilmek amacımızdır. Polislik mesleğini öğrencilere tanıtmak ve onların polisin verdiği hizmetlerden faydalanmalarını sağlamak, samimi, sıcak bir tanışma ortamı oluşturmak polisleri ve polislik mesleğini daha yakından tanımalarını sağlamak için Yahşihan İlçemizde bu ve benzer faaliyetlerimizi bundan sonraki süreçte de devam edecektir? dedi.

1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü