Biz birlikte büyük aileyiz

Biz birlikte büyük aileyiz

Hazırlayıp yürüttükleri birçok farklı projelerde aldığı görevi en iyi şekilde yerine getiren Yahşihan İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum destekli Polisler vatandaşında haklı takdirini toplayarak Yahşihan'da Biz Birlikte Büyük Bir Aileyiz” projesini gerçekleşt

PROJE DEVAM EDİYOR

“Biz Birlikte Büyük Bir Aileyiz” Projesi kapsamında Yahşihan İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polisler ve Trafik Hizmetlerinde görevli polisler Yahşihan’da bulunan tüm okul öncesi eğitim veren anaokullarını ziyaret etmeye devam ediyor. Proje kapsamında yapılan tüm ziyaretlere Yahşihan İlçe Emniyet Müdürü Tamer Taş da bizzat katılıyor.

 Yahşihan İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli polislerin bu kez ziyaret durağı TOKİ Şehit Jandarma Er Osman ÖDEN İ.Ö.O. Anasınıfı oldu.

 

MİNİK ÖĞRENCİLERİN MUTLULUĞU

Minik öğrencilerin sevinç gösterileri ile sınıflarına gelen Toplum Destekli Polisler Proje kapsamında Minik öğrencileri sınıflarında ziyaret ederek onlara bir yandan tanımadıkları insanlar ile konuşmamaları, okuldan tek başına ayrılmamaları, cadde üzerinde oyun oynamamaları ve araçların ön koltuklarına oturmamaları gibi güvenli yaşam için dikkat etmeleri gereken genel kuralları anlatıyor.  Çocukların polis korkularını yenmelerini sağlıyor Polis-Çocuk ilişkilerini geliştirerek polis amca ve ablalarının her zaman yanlarında olduğunu hissettirmeye çalışıyorlar.

 

ÇOCUKLARLA YAKINDAN İLGİLENİYOR

Çocuklarla sohbet eden Toplum Destekli Polisler kendi görev alanları ile ilgili minik öğrencilerin merak ettiği sorularını da yanıtladılar ve yanlarında getirmiş oldukları polis bayraklarını ve çikolataları  öğrencilere dağıtarak minikleri sevindirdiler. Öte yandan minik öğrencilerin çarşı ve sokakta kısacası gördükleri her yerde polis amcalarına seslenerek  “Bizim sınıfa ne zaman geleceksiniz?  Diye heyecanlı ve sabırsızlıkla sordukları ve heyecanlarını gizleyemediklerinin görüldüğü kaydedildi  Yahşihan İlçe Emniyet Müdürü Tamer TAŞ; Bu ve benzer Toplum Destekli  Polislik faaliyetlerin bundan sonraki süreçte de devam edeceği bildirdi.

 



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü