Biz koalisyondan yanayız

Biz koalisyondan yanayız

GAZETEMİZE ZİYARET

Biz koalisyondan yanayız

AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay koalisyondan yana olduklarını söyledi. Akçay Genel Başkan Davutoğlu´nun da tavır ve tavsiyelerinin bu yönde olduğunu bildirdi. Akçay ?Biz koalisyondan yanayız? dedi.

TEŞEKKÜR ZİYARETİ

AK Parti il başkanı Mürsel Akçay ve yönetim kurulu üyeleri gazetemizi ziyaret etti. Gazetemizin her zaman olduğu gibi seçim sürecinde de tarafsız ve ilkeli yayın yapmasından dolayı teşekkürlerini iletti. İl Başkanı Mürsel Akçay gündeme dair yaptığı açıklamada ise öncelikle bir koalisyon hükümetinin kurulmasından yana olduklarını genel başkan Davutoğlu´nun da söylem ve tavırlarının bu yönde olduğunu bildirdi.

HER AN SEÇİME HAZIRIZ

İl Başkanı Mürsel Akçay sohbet sırasında yaptığı açıklamada ayrıca içinde bulunduğumuz şu günlerde olası bir erken seçime odaklandığını kaydetti. Akçay bu nedenle il teşkilatları olarak erken seçim olasılığı nedeniyle de şimdiden seçim çalışmalarına da başladıklarını söyledi. Akçay partilerin bugünden tezi yok siyasetti yumuşatmaları ve toplumu gerecek söylemlerden kaçınmaları gerektiğini de sözlerine ekledi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız