Biz kadınların daima yanındayız

Biz kadınların daima yanındayız

AK PARTİ İL BAŞKANI NUH DAĞDELEN, PARTİ OLARAK KADINLARA ÖNCELİK VERDİKLERİNİ SÖYLEDİ

AK PARTİ İL BAŞKANI NUH DAĞDELEN, PARTİ OLARAK KADINLARA ÖNCELİK VERDİKLERİNİ SÖYLEDİ

Biz kadınların daima yanındayız

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen, AK Parti siyaset anlayışının süreklilik arz ettiğini ve sadece bir gün değil sürekli kadınların yanında olduklarını söyledi.

KADINLAR GÜNÜ KUTLAMA PROGRAMI

AK Parti Kırıkkale İl Teşkilatı Kadın Kolları Üyeleri ve İl Başkanı Nuh Dağdelen, Dünya Kadınlar günü sebebiyle Kırıkkale´de kadın istihdamı ağırlıklı iki tekstil firmasını ziyaret ettiler. Burada teşkilat üyeleri çalışan kadınları dinleme fırsatı buldular. Yemek molasında kadınlarla görüşme olanağı bulan teşkilat üyeleri, işçilere hediye dağıttılar.

BİZ KADINLARIMIZIN YANINDAYIZ

Düzenledikleri etkinlik hakkında açıklamalarda bulunan İl Başkanı Nuh Dağdelen, ?Burada olmaktan, hemşerilerimizle bir arada bulunmaktan dolayı mutluyuz. Kırıkkale´de iki tane tekstil firmasını ziyaret ettik. Burada yoğun olarak kadınlarımız çalışıyor. Kadınlarımızla, insanlarımızla bir araya geliyoruz. Onların problemlerini dinledik, Dünya Kadınlar Gününü bu vesileyle tebrik ettik. Tabi bu sembolik bir şey olmaktan öte bizim siyasi algı ve anlayışımızda sürekli toplumun içerisinde bulunmak var. Sadece bir gün değil, sürekli kadınlarımızın yanındayız. Onların sorunlarını sürekli dinleyeceğiz, Allah izin verirse. Yapabileceğimiz şeyler noktasında da onların hizmetinde olacağız. Bugün ise, kadın vatandaşlarımızla bir arada olup onların bugününe biraz daha anlam katmak hedefindeyiz? dedi.

HABER MERKEZİ



1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı