Biz erken seçime de koalisyon da hazırız

Biz erken seçime de koalisyon da hazırız

NE ZAMAN NE OLACAĞI HİÇ BELLİ OLMAZ

Biz erken seçime de koalisyon da hazırız

Genel Başkan Davutoğlu´nun talimatıyla vatandaşlarla görüşen Ak Parti Milletvekili Oğuz Kağan Köksal Bahşılı, Hacılar, Çelebi ve Karakeçili´yi ziyaret ederek vatandaşlardan ve ilçe ve belde teşkilatından bilgi aldı. Köksal, Ülkenin bekası için Ak Parti olarak koalisyona da erken seçime de hazırız´ dedi.

NE ZAMAN NE OLACAĞI HİÇ BELLİ OLMAZ

Ak Parti Milletvekili Oğuz Kağan Köksal, Bahşılı, Hacılar, Çelebi ve Karakeçili´yi ziyaret ederek Başbakan Davutoğlu´nun talimatıyla vatandaşlarla görüşüp çözüm sürecinin devam edip etmemesi ve erken seçim mi olmalı yoksa koalisyon mu kurulmalı sorusuna yanıt aradı. Gittiği yerlerde durum değerlendirmesi yapan Milletvekili Köksal, ?7 Haziran seçimlerinde Ak Parti iktidar olamadı. Millet koalisyon kurun dedi. Ama MHP seçim sonrasında milletin mesajını yanlış anlayarak koalisyona kapılarını kapattı. CHP ile de uzun süreli bir koalisyon kurulması imkânsız gibi görünüyor. Ama siyasette neyin ne zaman nasıl olacağı hiç belli olmaz. Siyasette 24 saat çok uzun bir süre. Bu nedenle CHP ile yapılan görüşmeler sonucunda karar ne çıkarsa biz buna uymak zorundayız. Biz Ak Parti olarak koalisyona da erken seçime de hazırız´ dedi.

TERÖRLE MÜCADELE DEVAM EDECEK

Son zamanlarda yaşanan olaylar ve terörle mücadele ile ilgili de açıklamalarda bulunan Köksal, ?Terörle mücadele yoğun bir şekilde devam ediyor. Doğuda teröre ağır darbeler vuruluyor ama maalesef şehit haberleri de geliyor. Ateş düştüğü yeri yakıyor. Bunu önlemek için çözüm süreci başlatıldı. Ama bunu yanlış anladılar ya da anlamak istemediler. Devletin demir yumruğu ve ağır darbeleri geldikten sonra HDP köşeye sıkıştı ve silahlar bırakılsın açıklaması yapıyorlar. Demek ki yapılanlar doğru bu kararlılık devam edecektir kimsenin şüphesi olmasın´ dedi.

ULUYOL´A GEÇMİŞ OLSUN

İlçe ve beldelerde hem durum değerlendirmesi hem de teşkilatların ve vatandaşların nabzını yoklayan Köksal geçtiğimiz günlerde trafik kazası geçiren Çelebi Belediye Başkanı Süleyman Uluyol´a da geçmiş olsun dileklerini iletti. Belediye Başkan Yardımcısı Uruşan Evci ile görüşen Köksal, ?Belediye Başkanımıza büyük geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin. Bir an önce aramıza dönmesini umut ediyoruz´ dedi. Karayolları tarafından başlatılan ilçe yolları hakkında da konuşan Köksal, ?İşte devletimizin büyüklüğü burada. Devletimiz her şeye rağmen tüm imkânlarını seferber ederek vatandaşına sahip çıkıyor ve hizmet götürmeye devam ediyor´ dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız