Biz dersimize iyi çalışırız

Biz dersimize iyi çalışırız

AKÇAY´DAN ÖNEMLİ İDDİA: "KILIÇDAROĞLU ´EVET´E ÇALIŞIYOR"

Biz dersimize iyi çalışırız

AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay referandum sürecini en iyi şekilde değerlendirmek için gece gündüz çalıştıklarını söyledi. Akçay ?CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu kendisi bilmediği değişiklikle ilgili bizi eleştiriyor, farkında olmadan EVET´e çalışıyor? dedi.

ÇALIŞMALARIMIZ SEÇİMDEN SEÇİME DEĞİL

AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, referandum çalışmaları kapsamında gazetemize nezaket ziyaretinde bulundu. Yönetim kurulu üyeleri ve İl Genel Meclis Başkanı Murat Çaykara ve İl Genel Meclisi üyesi Hasan Keskin ile birlikte anayasa değişikliği ile ilgili açıklamalarda bulunan Akçay AK Parti´nin 15 yıldan bu yana oyunu arttırarak iktidarda kalmasının seçimden seçime değil sürekli çalışmadan kaynaklandığını söyledi. Akçay bu manada anayasa değişikliği ile ilgili kapı kapı gezerek anlattıklarını söyledi.

KILIÇDAROĞLU ?EVET?E ÇALIŞIYOR

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu´nun kendilerini Anayasa değişikliğini anlatmamakla suçladığını belirten Akçay Kılıçdaroğlu´nun geçtiğimiz gün bir radyo programı sırasında yaptığı gafın affedilir bir durum olmadığını söyledi. Kılıçdaroğlu´nun sürekli kendilerini eleştirdiğini belirten Akçay ?Kılıçdaroğlu belli ki kendisi de okumamış yaptığı gafla farkında olmadan Evet´e çalışıyor? dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız