Biz başkalarına benzemeyiz!

Biz başkalarına benzemeyiz!

TÜRK METAL-MESS 2017 GRUP TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ TASLAK HAZIRLIK BULUŞMASINA KATILAN GENEL BAŞKAN KAVLAK SERT KONUŞTU

TÜRK METAL-MESS 2017 GRUP TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ TASLAK HAZIRLIK BULUŞMASINA KATILAN GENEL BAŞKAN KAVLAK SERT KONUŞTU

Biz başkalarına benzemeyiz!

Türk Meal-MESS 2017 grup toplu iş sözleşmesi taslak hazırlık buluşmalarının ikincisi İstanbul´da yapıldı. Toplantıda konuşan Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak metal işçisi üyelerinin tam bir disiplin içinde olmasını isteyerek, ?Bakın anayasal hakkımız olan grevi bile kullanamaz hale geldik. Elimizdeki bütün silahlar teker teker alınıyor. Ama biz başkalarına benzemeyiz? dedi

GENEL MALİ SEKRETER ALTUNDAĞ ANKET SONUÇLARINI AÇIKLADI

İstanbul Avrupa Yakası ve Trakya Bölgesi Genişletilmiş Temsililer Meclisi, Genel Mali Sekreteri Uysal Altundağ´ın üye beklenti anket sonuçlarını açıklaması ile başladı. Genel Mali Sekreteri Altundağ, anket sonuçlarını sinevizyon perdesine yansıtılan grafiklerle sendika üyelerine paylaştı. Daha sonra kürsüye Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Aziz Konukman çıkarak ?Türkiye Ekonomisinde Makro Ekonomik Gelişmeler? adlı sunumu gerçekleştirdi. Prof. Dr. Konukman, sunumun ardından üyelerimizden gelen soruları cevaplandırdı.

 

TOPLU İŞ SÖZLEŞME GÖRÜŞMELERİNDE KRİTİK BİR SÜRECE GİRİLDİ

İstanbul Avrupa Yakası ve Trakya Bölgesi Genişletilmiş Temsililer Meclisi´nde kürsüye son olarak Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak çıktı. 2017 grup toplu iş sözleşmesinde son derece kritik sürece girildiğine dikkat çeken Genel Başkan Kavlak, metal işçisi üyelerinin tam bir disiplin içinde olmasını isteyerek, ?Bakın anayasal hakkımız olan grevi bile kullanamaz hale geldik. Elimizdeki bütün silahlar teker teker alınıyor. Ama biz başkalarına benzemeyiz. Bizim haklarımızı alamazlar. Bizim mücadelemizi engelleyemezler. Önümüzü kesemezler. Bunun bir tek yolu var: Disiplin, birlik ve beraberlik. Bu kadar. Bunu sağladığınız anda kimse cesaret edemez. Etse bile fiili durumu engelleyemez. Ama şunu bilin, eğer disiplinli bir birliğimiz olmazsa, üyemize sahip olamazsak, bir olamazsak, iri olamazsak, diri olamazsak ve birileri bunu fark ederse emin olun darmadağın oluruz. Zafer istiyor musunuz? O zaman emin olun, zafer bizim olacak. Bizi hiçbir kuvvet durduramayacak? dedi.

GENEL BAŞKANIN KONUŞMASI SIK SIK ALKIŞLARLA KESİLDİ

Genel Başkan Pevrul Kavlak´ın konuşması sık sık alkış ve sloganlarla kesilirken, İstanbul ve Trakyalı metal işçisi üyelerimiz tek bir ağızdan Türk Metal nerede biz oradayız, emekçiler seninle gurur duyuyor, dik dur eğilme bu işçi seninle sloganları artarak Genel Başkana ve sendikaya olan desteklerini gösterdiler.

TASLAK HAZIRLAMA TOPLANTILARI BUGÜN GEBZE?DE DEVAM EDECEK

İstanbul Avrupa Yakası ve Trakya Bölgesi Genişletilmiş Temsililer Meclisine Genel Başkan Yardımcıları Yücel Yücel ve Yusuf Ziya Odabaş´ta katıldı. Türk Metal-MESS 2017 grup toplu iş sözleşmesi taslak hazırlık buluşmalarına bugün Gebze´de, İstanbul Anadolu Yakası ve Marmara Bölgesi Genişletilmiş Temsilciler Meclisi ile devam edilecek.

HABER: Murat Karadağ



1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı