Bitiremezlerse ellerinden alırız

Bitiremezlerse ellerinden alırız

1 YIL GERİDEN GELİYOR

Bitiremezlerse ellerinden alırız

Vali Ali Kolat, Bilim Sanat Merkezi inşaatı müteahhitlerine çalışmaların 1 yıl geriden geldiği gerekçesi ile fırça attı. Vali Kolat, ?Ödeneğinizi de çıkardık. Burayı kısa sürede tamamlayın? diyerek firma yetkililerini uyardı. Daha sonra bir açıklama yapan Vali Kolat, ?İnşallah kısa sürede bitirirler, bitiremezlerse ellerinden alıp kendimiz yapma yetkimiz var? dedi. 

1 YIL GERİDEN GELİYOR

Vali Ali Kolat dün, inşaatı devam eden kamu yatırımlarını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgiler aldı. Vali Kolat´a İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Atanur Aydın, İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Turgut Çiçek ve diğer yetkililer eşlik etti. İlk olarak Karşıyaka Mahallesi´nde yapımı devam eden Rehberlik Araştırma Merkezi ve Bilim Sanat Merkezi inşaatını inceleyen Vali Kolat, çalışmaların yavaş işlediği ve 1 yıl geriden geldiği gerekçesi ile firma yetkililerine fırça attı.

ÖDENEĞİNİZİ DE ÇIKARDIK

Vali Kolat, ?İstediğimiz verimi alamadık. Çalışmalar 1 yıl geriden geliyor. Ödeneğinizi de çıkardık. Neden böyle bir durumla karşı karşıyayız anlamadım. Kısa sürede buranın tamamlanmasını istiyoruz? dedi.  

İNŞALLAH KISA SÜREDE BİTİRİRLER

Daha sonra, Vali Kolat ve beraberindekiler, inşaatı devam eden Hükümet Konağı´nda incelemelerde bulundu. Hükümet Konağı İnşaatının gezilmesinden sonra bir açıklama yapan Vali Kolat, ?Bugün inşaatı devam eden kamu yatırımlarını yerinde görmek istedik. Rehberlik Araştırma Merkezini ve Bilim Sanat merkezini gezdik. Rehberlik Araştırma Merkezi büyük oranda bitti. Çevresinde ufak tefek çalışmalar yapılacak. Bizim Sanat Merkezinde biraz eksiğimiz var. Oranın müteahhidi ile görüştük. En kısa sürede bitireceklerini söylediler. İnşallah en kısa sürede bitirirler. Eğer bitiremezlerse bizim ellerinden alıp kendimiz yapma yetkimiz var.?

HÜKÜMET KONAĞI´NDA SIKINTI YOK

?Biliyorsunuz, Hükümet Konağı inşaatında da firma değişikliği oldu. Şuan ki firma çok iyi çalışıyor. Bizleri yormuyorlar. Projede ne yazıyorsa onları yerine getirmeye çalışıyorlar. Biz, süre uzatımı da yapmadık. Önceki firmayla süre konusunda nasıl anlaştıysak şimdiki firma da o süre içerisinde bitirecekler. Süre uzatımı yapmadık. Arkadaşlar büyük bir özveri içerisinde çalışıyorlar. Süresi içerisinde bu inşaat bitecek. İnşallah Eylül ayında bitirmeyi düşünüyoruz. Burada bir çevre düzenlenmesi de yapılacak. Doğumevi Hastanesinin yerini buraya dâhil ettik. Hükümet konağımızın arsasını oldukça genişlettik. Oranın çevre düzenini yeniden ihale edeceğiz. Burada herhangi bir sıkıntımız yok. Buradan sonra da diğer inşaatlarımıza bakacağız. Ramazan Ayı dolayısıyla bir rehavet oluşmuş mu, oluşmamış mı ona bakacağız. Ramazana rağmen çalışmalar gayet güzel gidiyor. Herhangi bir aksama yok. Ben özellikle Hükümet Konağının yapımını üstlenen firma yöneticilerine ve burada çalışan bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum. İnşallah herhangi bir sıkıntı olmadan bütün inşaatlarımız biter? diye konuştu.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü