Bişkin seçim turunda

Bişkin seçim turunda

Seçim sürecinin hızla yaklaştığı bu günlerde Kırıkkale farklı bir seçim çalışmasına tanık oluyor.

KIRIKKALELİ HANIMLAR ONU TANIYOR

Kırıkkale’ye adını  “Kırıkkaleli üreten kadınlar” adlı proje ile duyuran ve kadınların aktif iş hayatına ürettikleri ile girmelerinin önünü açan Ayşegül Bişkin milletvekilliği yolunda ziyaretlerini sürdürüyor. Kırıkkale’de farklı bir seçim çalışması yürüten Ayşegül Bişkin neden bağımsız aday olduğunu esnaflara yapmış olduğu ziyaretlerde anlatıyor.

PARTİSİZ DAHA İYİ İFADE EDERİM

Kırıkkale’nin bağımsız kadın adayı Ayşegül Bişkin yapmış olduğu açıklamada “ her hangi bir parti ile yola çıkmadım. Ben Kırıkkale’ye hizmet için çıkmış olduğum bu yolda kendimi bağımsız olarak daha iyi anlatacağım ve daha iyi hizmet edeceğim düşüncesindeyim. Liderlerin emir komutası altına girmeyeceğim. Sadece halkım ve yörem için neyi doğru biliyorsam onu söyleyecek ve onu gerçekleştirmek için mücadele edeceğim” dedi.

ÜRETEN KADINLAR BİRLİĞİ

Ayşegül Bişkin birlik ile nelerin başarılacağını gösterdiklerini belirterek “Kırıkkale’de kendi girişimlerim ile Kırıkkaleli üreten kadınlar birliğini kurduk ve hayata geçirdik. Ben bu pazarı kurarken kimseden icazet almadım. İki haftada bir Salı günleri kurulan bu pazarda kadının üretkenliğini ve kendi ayakları üzerinde durmalarını sağladım. Ardımda destek olmadan böyle bir projede başaralı olmuşsam vekillik durumunda hazır olan ve hayata geçirilmeyi bekleyen pek çok projemin nasıl gerçekleştireceğimi takdirlerinize sunuyorum. Buda gösteriyor ki bir davaya inanmış olunduğunda sıfırdan başlasanız bile başarıyor ve çığ gibi büyüyorsunuz. Siyasette de böyle yapacağız. Emsallerimiz parti desteği almış onunla yola çıkmış olabilir. Biz tavşan ve kaplumbağa misali hedefimize yavaş ilerleyeceğiz, tek tek insanlara ulaşacağız, acele etmeden ama emin adımlarla yürüyeceğiz ve haziran seçimlerinde hedefimize ulaşacak halkın seçilmesini sağlayacak o günden sonra da beraber doğru bildiğimiz yolda ilerleyeceğiz” şeklinde konuştu.

KIRIKKALELİYİM ÖYLE DE KALACAĞIM

Kırıkkale’nin bağımsız kadın adayı Ayşegül Bişkin daha sonra konuşmasına “Ben Kırıkkale’nin evladıyım. Evim de barkım da burada. Seçilirsem burada kalacak, seçilmezsem yine halkımın içinde Kırıkkale’de ikamet etmeye, onların derdi ile dertlenmeye devam edeceğim. Pek çok partili adayların yaptığı gibi sadece seçimlik Kırıkkaleli değilim. Ben fakir fukaranın çaresi olmak için bu yola çıktım. Bana destek verip teveccüh gösteren herkese sonsuz şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.



1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı