Bisiklet sür sağlıklı yaşa

Bisiklet sür sağlıklı yaşa

ISLAH EDİLEN ÇORUHÖZÜ´NE SİHİRLİ DEĞNEK DEĞMİŞ GİBİ ŞİMDİ TAM BİR YAŞAM ALANI OLDU

ISLAH EDİLEN ÇORUHÖZÜ´NE SİHİRLİ DEĞNEK DEĞMİŞ GİBİ ŞİMDİ TAM BİR YAŞAM ALANI OLDU

Bisiklet sür sağlıklı yaşa

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı Bahçelievler Bisiklet yolunda bisiklet sürdü. Saygılı 7´den 70´e herkesi bisiklet sürmeye davet etti.

ÇORUHÖZÜ´NDEN PİKNİK ALANINA

Bahçelievler Mahallesi Çoruz özü deresi üzerinde Belediye tarafından yaptırılan 2 kilometrelik bisiklet ve yürüyüş yolu vatandaşların hizmetine açıldı. Belediye Başkanı Mehmet Saygılı önceki gün sabah bölgeye giderek burada vatandaşlarla bir araya geldi. Saygılı, vatandaşlarla birlikte pedal çevirdi.

BAŞKAN BİSİKLET SÜRDÜ

Saygılı çevredeki vatandaşlarla birlikte hem bisiklet sürdü hem de yürüyüş yaptı. Vatandaşlara burada bir araya gelen Başkan Saygılı sohbet ederek projenin eksikliklerinin giderildiğini ve çalışmaların devam edeceğini söyledi. Kırıkkale´nin estetik yapısına olumlu kazanımlar sağlayan Bahçelievler Bisiklet ve yürüyüş yolu proje içerisinde yayaların kullanacağı kaldırımlar, bisiklet yolu ve araç yolu ve yeşil alan ayrı ayrı planlandı.

DERE TAMAMEN ISLAN EDİLDİ

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı konuyla ilgili yaptığı açıklamada ?Ekiplerimizin projeye bağlı olarak sürdürdükleri çalışmalar neticesinde çok güzel bir görüntü ortaya çıktı. Vatandaşlarımız yapılan yolda gönül rahatlığıyla bisiklet kullanabilecekler, halkımızdan da çok güzel tepkiler alıyoruz. Yollarımız birbirini bütünleyen, araç ve bisiklet akışının düzgün bir şekilde yapılmasına imkân tanıyacak şekilde yapıldı. Halkımıza şimdiden hayırlı olsun, emeği geçen tüm kardeşlerime teşekkür ederim? dedi.

ÇOCUKLARLA YAKINDAN İLGİLENDİ

İncelemeler esnasında bisiklet süren çocuklarla yakından ilgilenen Başkan, ?Sizin daha güzel ve sağlıklı ortamlarda yaşamanız için yaptığımız bu yollara sahip çıkmanızı ve en iyi şekilde kullanmanızı istiyoruz? dedi.  Vatandaşlarımız bisiklet ve yürüyüş yolu için teşekkür ettiler.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü