Birlikten kuvvet doğar

Birlikten kuvvet doğar

DERNEK ÜYELERİ AKRABADIR

Birlikten kuvvet doğar

Keskin ilçesine bağlı Kavurgalı Köyü Derneği, yeni hizmet evini Turgut Reis Caddesi No: 27´de düzenlenen törenle açtı. 

KÖYLÜLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Birlik ve beraberliğin sergilendiği törende konuşma yapan Başkan Ahmet Varışlı, ?Derneğimiz 1983 yılında kurulmuş olup, bu güne kadar gelmesinde emeği geçen dernek başkanlarına, yöneticilerine ve emeği geçenlere teşekkür ederim. Yönetim olarak görevi devralalı iki aylık bir süre oldu? dedi. ?Bu sürede bizlere maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen siz değerli köylülerimize teşekkür ediyorum. Ayrıca köylümüz olarak gurur duyduğumuz Türkiye´nin mobilya markası olan Moda Life şirket sahiplerine de ayrıca teşekkür ederim? şeklinde konuştu.

ÖNCE ALLAH´IN İZNİ SONRA SİZ

Varışlı konuşmasında şu ifadelere yer verdi: "Köy derneklerinin iki asıl amacı vardır. Bunlardan birincisi üyelerini bir arada buluşturmak, birbirleri ile tanıştırarak, dostluklarını pekiştirmektir. İkinci amacı ise dernek üyeleri arasında sosyal yardımlaşma ve dayanışmayı sağlamaktır. Bu iki asıl amacı sağlamak için atalarımızın dediği gibi ´Birlikten kuvvet doğar, bir elin nesi var iki elin sesi var. Atasözlerinden de yola çıkarak önce Allah´ın izni, sonra siz? dedi.

DERNEK ÜYELERİ AKRABADIR

?Derneğimiz üye kayıtlarına baktığımda üyeler baba, oğul, amca, dayı, hala çocukları veya bir iki göbek yukarı çıktığında dedeleri ebeleri birbirleri ile bir akrabalık bağları da olduğunu gördük. Köy dernek üyeleri aynı zamanda da akrabadır? dedi. Konuşmaların ardından dualar eşliğinde yeni hizmet evinin kurdelesi kesildi. 



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü