Birlikten güç doğar

Birlikten güç doğar

KIRIKKALE İL GENEL MECLİSİ ÜYELERİ, KIRŞEHİR İL GENEL MECLİS ÜYELERİNİ AĞIRLADILAR

KIRIKKALE İL GENEL MECLİSİ ÜYELERİ, KIRŞEHİR İL GENEL MECLİS ÜYELERİNİ AĞIRLADILAR

Birlikten güç doğar

Kırşehir İl Genel Meclis Başkanı Barbaros Dulkadiroğlu ve İl Genel Meclis Üyeleri Kırıkkale İl Genel Meclis toplantısına katıldı.  Kırıkkale İl Genel Meclisinin çalışmasını izlediler.

İLLER ARASI DİYALOG OLMASI LAZIM

Kırıkkale il Genel Meclis üyeleri toplantısına Kırşehir İl Genel Meclis Başkanı Barbaros Dulkadiroğlu ve meclis üyeleri katıldı. Kırşehir´den gelen 12 meclis üyesini ağırlayan Kırıkkale il genel meclis üyeleri çalışmalar hakkında bilgi verdiler.

KIRŞEHİR İL GENEL MECLİSİ MEMNUN

Kırşehir İl Genel Meclis Başkanı Barbaros Dulkadiroğlu ziyarette, ?Kırşehir il genel meclis üyeleri olarak İç Anadolu ve bazı bölgelerde bulanan il genel meclislerini ziyaret ediyoruz. Bizden daha tecrübeli olan başkanlarımız ve meclis üyelerimizden bilgiler alıyoruz. Bizleri burada ağırlayan İl Genel Meclis Başkanı Murat Çaykara ve il genel meclis üyelerine teşekkür ediyoruz? diye konuştu.

BİLGİ ALIŞVERİŞİNDE BULUNDULAR

Dulkadiroğlu´nun konuşmasının ardından ise İl Genel Meclis Üyesi Habip Altıntop yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Toplantının ardından ise Kırşehir ve Kırıkkale İl Genel Meclis üyeleri fikir alışverişinde bulundu. İl Genel Meclis Başkanı Murat Çaykara ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Kırşehir İl genel Meclis Başkanı ve il genel meclis üyelerine başarılar.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız