Birlikte hareket etmeyi ‘biz' olmaya borçluyuz

Birlikte hareket etmeyi ‘biz

GÖNÜLLÜ GENÇ GİRİŞİMCİLER DERNEĞİNDE GENEL KURUL HEYECANI

Birlikte hareket etmeyi ‘biz' olmaya borçluyuz

Bu yıl 15 Ocak'ta kurulan ve kısa bir süre zarfında iki önemli projeye imza atan Gönüllü Genç Girişimciler Derneği'nde genel kurul heyecanı yaşandı.

3 AYDA ÖNEMLİ YOL KAT ETTİLER

Birinci ayında 16 ilde il temsilcisi belirleyen, ikinci ayında Hep Beraber Isınalım” projesi ile yüzlerce aileye kıyafet yardımı yapan ve üçüncü ayında İtalya, Romanya, Macaristan ve Yunanistan'ın da katılım sağladığı Uluslararası Aktif Öğrenci Kongresinde proje ortağı olarak yer alan Gönüllü Genç Girişimciler Derneği'nde genel kurul heyecanı yaşandı.

ÇIKARSIZ VE BEKLENTİSİZ

Türkiye'nin farklı illerinden katılımın yoğun olduğu genel kurulda Semih Kızıldağ yeniden Yönetim Kurulu Başkanlığı'na seçildi. Kızıldağ yaptığı konuşmada, Gönüllü Genç Girişimciler Derneği olarak ilk kurulduğumuz günden beri ülkemize çıkarsız beklentisiz hizmet etme amacına sahip olduk. Yeni yapılanmamızda bizi her ilde temsil edecek her ile ulaşmamızı sağlayacak arkadaşları da bünyemize kattık ve katmaya devam ediyoruz.”

HEDEFLERİMİZİ AÇIK BİR ŞEKİLDE ORTAYA KOYDUK

Hedeflerimizi seçimden önce açık bir şekilde ortaya koyduk, 2 yılsonunda neleri arkamızda bırakmayı amaçladığımızı da dile getirdik. Hedeflerimiz büyük, yolumuz uzun ama biz hem gönüllüyüz hem genciz hem de sabırlıyız ve çıktığımız bu yoldan da dönmeye niyetimiz yok. Allah'ın izni ile dik duruşumuzdan bir şey kaybetmeden yolumuza devam edeceğiz. Derneğimiz hakkında hayırlı uğurlu olsun inşallah desteklerinizin hakkını vereceğiz” ifadelerini kullandı.

BÜTÜN İLLERE YAYILACAK HAREKET

Genel kurulda Kırıkkale'yi temsil eden G3 Kırıkkale İl Temsilcisi Ayşe Manav, Gönüllü Genç Girişimciler Derneği özgür iradeleriyle, karşılıksız olarak bilime, eğitime, spora ve topluma hizmet eden aydınlık günlere yol gösteren dalga dalga bütün illere yayılacak bir harekettir. Yüksek motivasyonumuzu kendimizi güdümlemeyi hep birlikte hareket etmeyi biz olmaya borçluyuz. Bugüne kadar yaptığımız işler buzdağının sadece görünen kısmıdır.”

EĞİTSEL FAALİYETLER ORGANİZE EDECEĞİZ

Bütün ekip arkadaşlarımızla hedeflediğimiz planlara sağlam ve güçlü adımlar atacağız. Sadece gerçekleştirdiğimiz ya da planladığımız işleri değil benimsediğimiz gönüllülük esasını da katıldığımız her platformda paylaşacağız. Daha bilinçli, duyarlı ve etkin bir toplum için eğitsel faaliyetler organize edeceğiz. Gönüllü Genç Girişimciler olarak en ileriye yürüyebilmemiz için birbirimize ihtiyacımız var. Bütün arkadaşlarıma başarılar diler ve verimli bir yıl geçirmemizi temenni ediyorum” dedi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü