BİRLİKTE HAREKET ETMELİYİZ

BİRLİKTE HAREKET ETMELİYİZ

MHP KIRIKKALE MERKEZ İLÇE TEŞKİLATI`NDAN AK PARTİYE İADEYİ ZİYARET

BİRLİKTE HAREKET ETMELİYİZ

MHP Kırıkkale Merkez İlçe Teşkilatı, bayram ziyaretinde bulunan AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığına, iadeyi ziyarette bulundu.

 

KIRIKKALE?DE BERABER YAŞIYORUZ

AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığı binasına gelen MHP Kırıkkale Merkez İlçe Teşkilatı Başkanı Yavuz Kuzucu ve yönetim kurulu üyelerini, AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mehmet Demir ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. MHP`nin Kırıkkale`de ana muhalefet partisi olduğunu kaydeden Mehmet Demir, "Biz Kırıkkalede yüzde 63 oy aldık ama herkesimin fikir ve görüşlerine açığız. Çünkü Kırıkkale`de hep birlikte yaşıyor bu şehrin havasını, suyunu birlikte paylaşıyoruz. Kırıkkale`nin gelişmesi için elimizden geleni yapmaya hazırız" diye konuştu.

 

BİZDE PARTİZANLIK YOKTUR

Seçimin artık bittiğini, seçim modundan çıkılıp el ele vererek Kırıkkale`nin gelişmesi için çalışmanın gerektiğini belirten Demir, şöyle devam etti: "Bizde partizanlık yoktur. Fikirlerinize projelerinize her zaman açığız. Bu ülkenin gelişimi ve ilerlemesi için üretilen her türlü fikir ve düşüncelere açığız. Sizlerde bu ülkenin gelişmesi için çalışan insanlarsınız her türlü fikrinizde düşüncenizde yanınızda olacağımızı bilmenizi isterim. "

 

KIRIKKALE?NİN SORUNLARI VAR

MHP Kırıkkale Merkez İlçe Teşkilatı Başkanı Yavuz Kuzucu, ise kendilerini karşılayan Mehmet Demir ve ekibine teşekkür edip bayramlarını kutladı. Kırıkkale`nin gelişmesi ve insanların refah seviyelerinin artmasını sağlayacak her türlü çalışmalarda ellerinden gelecek desteği vereceklerini ifade eden Kuzucu, "Kırıkkale`nin bazı sorunları var. Bu sorunların başında işsizlik geliyor. İşsizliğin giderilmesi içinde, Makine Kimya`nın eskiden olduğu gibi canlandırılması ve buraya Kırıkkale`de ikamet eden vatandaşların alınması gerekiyor. Böylelikle Kırıkkale`de ki işsizliğin azalabilecek" dedi.

 

 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız