Birlikte hareket etmek istiyoruz

Birlikte hareket etmek istiyoruz

Kırıkkale ve Yöresi Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği(KALENDER) ziyaret faaliyetlerine devam ediyor. Sırasıyla Keskinliler Derneğine, Tüm Muhtarlar Derneğine ve Alevi Kültür Derneğine ziyaret gerçekleştiren Kalender üyeleri, çalışmalar hakkında bilgi ve

FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNDULAR
İlk olarak Keskinliler Derneğine ziyarette bulunan KALENDER Başkanı Şuayip Demir ve yönetim kurulu, Dernek Başkanı İlyas Eliri ile görüştü. Karşılıklı dernek faaliyetleriyle ilgili fikir alışverişlerinde bulunuldu. Toplum için ilerde neler yapılabileceği konusunda fikir alışverişi yapıldı. Demir, Başkan Eliri?ye hediye takdim etti. Eliri, ziyaretten memnun olduğunu belirtti. Kalender yönetimi, ardından Tüm Muhtarlar Derneği Kırıkkale Şubesini ziyaret etti. ziyarette, sivil toplum kuruluşlarının birbirileri ile temas halinde olarak Kırıkkale?nin menfaatleri doğrultusunda beraber hareket etmeleri gereğinden bahsedildi. Şuayip Demir, ?Bizlerde bu gibi ziyaretleri artırmak suretiyle derneklere daha çok görüşmek, tanışmak ve bazı faaliyetleri beraber yapmak istiyoruz.? dedi.
 
DİRSEK TEMASINDA OLMAK İSTİYORUZ
Kalender yönetimi üçüncü ziyaretini Alevi Kültür Derneğine yaptı. Başkan Hüseyin Güney ve yönetim kurulu ziyaretten memnun olduklarını ve en kısa sürede kendilerinin de Kalender Derneğini ziyarette bulunacaklarını söyledi. Şuayip Demir, ?Kalender olarak sivil toplum kuruluşlarıyla daha sık görüşerek dirsek temasında olmak istiyoruz. Sivil toplum kuruluşlarının daha da aktif olarak sahaya inmeleri gerektiğini düşünüyoruz. Böylelikle Kırıkkale ve toplum faydası için bir araya gelerek müşterek hareket etmemiz faydalı olacaktır. Bunun içinde bu gibi ziyaretleri daha da geliştirerek fikir alışverişlerinde bulunmanın önemli olduğu görüşündeyiz. Onun için bu gibi sosyal amaçlı ziyaretlerimiz devam edecektir. Ayrıca Kırıkkale?de ve bağlı yerleşim merkezlerindeki Tüm Sivil Toplum kuruluşlarını derneğimize davet ediyoruz?  dedi.


1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ