Birlik ve beraberlik günleri

Birlik ve beraberlik günleri

Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, bayramların birlik ve beraberlik günleri olduğunu söyledi. Can, ?Toplumsal birlikteliği sağlayan değerlerin hatırlandığı, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı Ramazan bayramını hep birlikte karşı

BAYRAMLARIN ÖNEMİ

Ramazan Bayramı nedeniyle açıklamada bulunan AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, bayramların birlik ve beraberlik günleri olduğunu söyledi. Can konuşmasının devamında, ?  Asırlardan beri birlik-dirlik içerisinde kutladığımız, yardımlaşmanın ve dayanışmanın sembolü olan bu Ramazan Bayramının da, millet olarak gönüllerimizin huzur, sevgi ve kardeşlik duygularıyla dolmasına, bayram sevinciyle coşmasına vesile olmasını diliyorum? dedi.

SEVGİ SAYGI VE KARDEŞLİK VURGUSU

Ramazan Bayramı?nın sevgi, saygı ve kardeşlik içinde kutlanması gerektiğini söyleyen Can, ?Ramazan Bayramının anlam ve özüne uygun olarak vatandaşlarımız arasında barış ve kardeşlik duygusunun yaygınlaşması, insanlarımızın mutluluğu ve geleceğe umutla bakmamıza vesile olması en içten dileğimizdir. Hep bir arada sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle şehit ve gazilerimizi bir kez daha rahmet ve şükranla anarken, günlerinizin hoşgörü, sevgi ve dayanışma içerisinde, bayram mutluluğu ile geçmesini dilerim? diye konuştu.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ