Birlik ve beraberliğine ihtiyaç var

Birlik ve beraberliğine ihtiyaç var

MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mustafa Pekdoğan Memurlar Derneğini ziyaret etti. Karşılıklı görüş alışverişinin bulunulduğu ziyarette konuşan MHP adayı Pekdoğan Yoğun bir seçim süreci yaşıyoruz. Kırıkkale'nin birlik ve beraberliğine ihtiyaç var. Her

Yoğun ilgi var

Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mustafa Pekdoğan beraberinde bir grup partiliyle birlikte Memurlar Derneğini ziyaret etti. Dernek Başkanı Ayhan Sidar ile bir süre görüşen Pekdoğan, çalışmalarında başarılar diledi. Ziyarette konuşan MHP adayı Pekdoğan, MHP bayrağını tekrar Kırıkkale Belediyesi’nde dalgalandıracaklarını söyledi. Partide birlik ve beraberliğin her zamankinden daha sağlam bir zeminde olduğunu belirten Pekdoğan, hem parti de hem de seçim bürosunda yoğun bir çalışma sürecinin yaşandığını“ dile getirdi.

 

Sidar başarılar diledi

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Memurlar Derneği Başkanı Ayhan Sidar ise yaptığı konuşmasında, “Kırıkkale’nin ilk ve tek memur derneği olan Kırıkkale Memurlar Derneği kurulduğu yıl olan 2007 yılından itibaren üye veya üye olmayan memurlara yaptığı hizmetler ve sosyal etkinliklerle memurların Kırıkkale halkının gönlünde taht kurduğunu” kaydetti. Sidar seçim çalışmalarında MHP adayı Mustafa Pekdoğan’a başarılar dilediğini sözlerine ekledi.

 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız