Birlik ve beraberliğimiz artıyor

Birlik ve beraberliğimiz artıyor

Vali Ali Kolat, Ramazan ayı dolayısıyla devletin ve hükümetin şefkat elini vatandaşlara hissettirmeye gayret gösterdiklerini söyledi. Kolat, düzenlenen iftarların birlik ve beraberliği arttığını belirten Kolat, Ramazan'ın huzurlu geçtiğini ve gerekli tedb

RAMAZAN HERKESİ KUCAKLIYOR

Vali Ali Kolat, Türkiye Halk Bankası’nın Altunbilekler AVM’de vermiş olduğu iftar programına katıldı. Kolat, bu tür iftar programlarının kurumlar ve esnafları kaynaştıracağını söyledi. Kolat, düzenlenen iftar programından memnun kaldığını ifade ederek millet olarak örf ve adetlerimize bağlı olduğumuzu, düzenlenen bu tür iftar programlarının kamu kurumlarımızı ve esnafımızı daha da kaynaştıracağını ifade etti. Ramazan’a herkesin birbirine karşı anlayışlı ve saygılı olması gerektiğini belirten Kolat, Kırıkkale’de olağanüstü bir durumla karşılaşılmadığını ve asayişin de iyi olduğunu bildirdi. Kolat, mübarek günlerde ihtiyaç sahipleri ailelerinin unutulmaması gerektiğini ve gerek kamu kuruluşlarının gerekse vatandaşların bu konuda duyarlı olması gerektiğini belirtti.

 

DUALAR EDİLDİ

Kırıkkale Halk Bankası Şube Müdürü Naci Kurum, düzenlenen bu program ile Kırıkkale’de faaliyet gösteren esnaflar,  Kamu Kurum ve Kuruluşları yetkilileri ile bir araya gelerek her zaman birlik ve beraberlik içerisinde olduklarını ifade etti. Altunbilekler AVM’ deki İftar Programına, Valim Ali Kolat, Halk Bankası Ankara 1. Bölge Koordinatörü Levent Nihat Güleç, Kırıkkale Halk Bankası Şube Müdürü Naci Kurum, Kurtuluş Mahallesi Şube Müdürü Bayram Demirkaya, Protokol Üyeleri, Halk Bankası çalışanları ve davetliler katıldı. Daha sonra, Halk Bankası tarafından düzenlenen iftar programı yapılan dua ile sona erdi.

 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ