Birlik beraberlik ön planda olsun

Birlik beraberlik ön planda olsun

Balışeyh İlçe Kaymakamlığı, Belediye Başkanlığı ve İl Müftülüğü tarafından Şehit Sezai Ergül İlkokulu bahçesinde bir iftar programı düzenledi. Vali Ail Kolat, iftar yemeklerinde birlik ve beraberliğin ön plana çıktığını söyledi.

SEMAZEN GÖSTERİLERİ BÜYÜLEDİ

Düzenlenen iftar programına Vali Ali Kolat ve eşi İlksen Kolat Hanımefendi, Balışeyh Kaymakamı Yusuf Yıldırım, İl Jandarma Komutanı J.Alb. Harun Karabulut, İl Emniyet Müdürü Kadri Kartal, İl Müftüsü Bekir Gerek, İl Müdürleri İl Genel Meclis Üyeleri, davetliler ve Balışeyhli vatandaşlar katıldı.

Vali Ali Kolat’I davete gelişinde Balışeyh Kaymakamı Yusuf Yıldırım, Balışeyh Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu ve diğer yetkililer tarafından karşılandı. Vali Kolat, masaları dolaşarak iftara katılan vatandaşlarla sohbet etti.

İftar programı öncesi ilahi eşliğinde semazen gösterileri yapıldı. Mısırlı bir Hafız tarafından Kur’an-ı Kerim okundu.

BALIŞEYH’DE İLK TOPLU İFTAR

İftar sonrası Vali Ali Kolat yaptığı konuşmada; “Bu güzel ortamda sizlerle birlikte olmaktan son derece mutluluk duyuyorum. Balışeyh’te yapılan bu ilk toplu iftar. Ramazan bu güzel ortamı bize sağlıyor. Allah` a hamd olsun ki ülkemizin her tarafında huzur ve güven içerisinde orucumuzu tutuyor, iftarımızı yapıyoruz. İlimizde, ilçemizde, köylerimizde de güzel bir şekilde iftar programlarını sürdürüyoruz. Allah kabul etsin.Bu güzel ortamın hazırlanmasında emeği geçen Kaymakamımıza, Belediye Başkanımıza, Müftülüğümüze,  Ziraat Bankasına, her şeyden önce siz güzel insanların buraya teşrif etmesi buraya daha bir güzellik verdi.”

EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR

“Bu vesile ile emeği geçen, katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum. Allah kabul, mübarek etsin. Biraz önce Mısırlı kardeşimiz Kur’an-ı Kerim’den güzel bir bölüm okudu. Allah razı olsun, çok güzel bir sesi var. Allah tüm inananları böyle bir huzur ortamında olmayı nasip etsin. Bende bu vesile ile gelecek olan Kadir Geceniz ve Ramazan Bayramınızı huzur ve güven içerisinde, gönül birliğiyle hayırlara vesile olmasını diliyorum. Hepinize sevgiler saygılar sunuyorum” dedi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü