Birlik beraberlik içinde olacağız

Birlik beraberlik içinde olacağız

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, birlik ve beraberlik içinde 77 milyonun huzurlu bir şekilde yaşadığını söyledi. Yılmaz, her vatandaşın kendileri için önemli olduğunu belirtti.

DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI

Genelkurmay Başkanlığının engellilerin sembolikte olsa bir günlük askerliklerini yaparak, vatani görevlerini yerine getirmesine imkan tanımak amacıyla uygulamaya koyduğu, engellilerin temsili askerlik töreni Kırıkkale İl Jandarma Komutanlığında yapıldı. Her yıl engelliler haftasında icra edilen temsili askerlik hizmeti töreninin bu yılki bölümü Jandarma Genel Komutanlığının 175`inci kuruluş yıl dönümü münasebetiyle İl Jandarma komutanlığında yapıldı. Törenin sürpriz ziyaretçisi ise Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz oldu. Törende engelli vatandaşlar askerlik yemeni ederken, aileleri duygusal anlar yaşadı.

 

VATANİ GÖREVLERİNİ YERİNE GETİRİYORLAR

Temsili askerlik törenine katılan Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz konuşmasının başında Annelerin anneler gününü kutladı. Temsili askerlik yapan engellilerin askerlik yeminlerinin hayırlı olması temennisinde bulunan Bakan Yılmaz “Bugün engelli evlatlarını vatana ödevini yerine getirsin diye buraya getiren aileleri tebrik ediyorum. Annelik bir fedakarlık timsali, ikinci bir fedakarlığın timsali de askerlik görevidir. Eline silah alan her vatandaş diyor ki, bu vatan için can vermeye hazırım. Bunu yaparken ben bu vatanı koruyacağım, bu vatan bağımsız olacak, özgür olacak, benim bulunduğum vatanda insanlar özgür olarak yaşayacak, bugün sıra bende diyor. Bu fedakarlığı sergileyen kardeşlerime teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

 

TÜRKİYE’NİN BUGÜNÜ DÜNDEN İYİ

Engelsiz bir dünya, engelsiz bir hayat oluşturmak içinde var güçleri ile çalıştıklarına vurgu yapan Bakan Yılmaz “Engelliler bu toplumun bize emanetidir. Muhakkak ki yaptıklarımız var, daha yapmamız gerekenler var. İnşallah bir olursak, beraber olursak bu 77 milyonun huzurlu, başı dik, anlı açık bir şekilde bu ülkenin birinci sınıf vatandaşıyım diyebilecek seviyeye getireceğiz inşallah. Böyle devam ederse inşallah Türkiye’nin bugünü dünden çok daha iyi. Şüpheniz olmasın ki birlik beraberliğimiz devam ederse Türkiye’nin yarını da bugünden daha iyi olacaktır” sözlerine yer verdi. 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ