Birlik ve beraberlik için güçlü olmak lazım

Birlik ve beraberlik için güçlü olmak lazım

MÜSİAD ŞUBE ÜYELERİ DOST MECLİSİNDE BİR ARAYA GELDİ

MÜSİAD ŞUBE ÜYELERİ DOST MECLİSİNDE BİR ARAYA GELDİ

Birlik ve beraberlik için güçlü olmak lazım

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Kırıkkale Şubesi, üyeleriyle dost meclisi yemeğinde bir araya geldi. Milletvekili Abdullah Öztürk´ün de katıldığı dost meclisi toplantısında şube faaliyetleri hakkında bilgi veren Şube Başkanı Mustafa Kaplan, birlik ve beraberliğin işadamları arasında pekiştirici bir güç olduğunu ifade etti.

YATIRIMLAR GÖRÜŞÜLDÜ

Geçtiğimiz günlerde Kilis´e giderek Afrin Zeytin Dalı Harekâtına yerinde destek veren MÜSİAD Kırıkkale Şube üyeleri Dost Meclisi Yemeğinde bir araya geldi. MÜSİAD Kırıkkale Şube Başkanlığı binasında gerçekleştirilen toplantıya Milletvekili Abdullah Öztürk, Şube Başkanı Mustafa Kaplan ve şube üyeleri katıldı. Şube faaliyetlerinin değerlendirildiği MÜSİAD Dost Meclis toplantısında MÜSİAD Kırıkkale Üyeleri tarafından kurulması planlanan mandıra projesi ve Silah Organize Sanayi Bölgesinde yapılması planlanan yatırımlarla ilgili olarak bilgi alışverişinde bulunuldu. Toplantıda şube üyeleri Milletvekili Abdullah Öztürk´e taleplerini iletti.

ŞEHRİMİZİN GELİŞİMİ

Birlik ve beraberliğin işadamları arasında pekiştirici bir güç olduğunu ifade eden Şube Başkanı Mustafa Kaplan, "Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği olarak akademisyenlerimizle, siyasetçimizle, farklı kategoride Kırıkkale´ye hizmet veren insanlarımızla yöneticimizle, büyüklerimizle bir araya gelerek, çalışmalarını değerlendiriyor, bilgi alıyoruz. Birçok konu hakkında basın yayın yolu ile haberleşmemiz olsa da medya üzerinden, akıllarda kalan soru işaretlerini doğrudan muhataplarına yönelterek, cevaplar alıyoruz. Şehrimizin gelişimine katkıda bulunmak üzere faaliyete geçecek iki adet projede son aşamaya geldik. Bizler MÜSİAD üyesi işadamları olarak şehrimizin gelişimi için sürekli araştırmalar yapıyoruz" dedi.

ÖNEMLİ BİR LOKOMOTİF

Toplantıda konuşma yapan MÜSİAD Kırıkkale Şube Üyesi Milletvekili Abdullah Öztürk, ?MÜSİAD olarak önemli çalışmalara imza atıldığını ifade etti. MÜSİAD´ın Kırıkkale ve Türkiye için bir değer olduğunu dile getiren Öztürk yaptığı konuşmada, ?MÜSİAD işadamlarını bir araya getiren ve onların geniş çapta büyük ortaklıklar kurmasına imkân sağlayan büyük bir kuruluş. Bu anlamda MÜSİAD Kırıkkale Şubesi de üyeleriyle sık sık toplantılar yaparak şehrimize sağlayacaklar istihdam ve katma değerin proje çalışmalarını yapıyor. Bizlerde siyasiler olarak her zaman onların yanındayız. Kırıkkale´nin de Türkiye´nin de üretime ihtiyacı var. MÜSİAD da bu üretimin sağlanmasında önemli bir lokomotif olabilir? dedi.

HABER: MURAT KARADAĞ



1

Sevgililer Gününe Başkan Sürprizi

2

Güven ve Yıldız Ailelerinin mutlu günü

3

Öztürk ve Korucu ailelerinin mutlu günü

4

TK güzellik merkezi kısa sürede gözde oldu

5

Neşet Ertaş, bizler için bir okuldur, bir idoldür

6

Dizi oyuncusundan saygısız ifadeler

7

Birlik ve beraberlik için güçlü olmak lazım