Birlik ve beraberlik artsın

Birlik ve beraberlik artsın

KARARLILIĞIMIZI YENİLEMELİYİZ

Birlik ve beraberlik artsın

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk, ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Öztürk, mesajında, duyguların zirveye ulaştığı rahmet, mağfiret ve bereket ayı ramazan ayının, birlik ve beraberlik içinde olması gerektiğini söyledi.

KARARLILIĞIMIZI YENİLEMELİYİZ

Allah´ın rızasını kazanmak için zekât, fitre ve sadakalarla ihtiyaç sahiplerinin, yetimlerin, kimsesizlerin ve çocukların sevindirilmesi gerektiğine işaret eden Öztürk, şunları kaydetti: "Ramazan ayında inancımızın ve kültürümüzün güzel örneklerini gösterip, ülkemizin barış, huzur, refah ve mutluluğuna katkı sağlama kararlılığımızı yenilemeliyiz.?

ÇABA İÇERİSİNDE OLMALIYIZ

?Bu ayda kazandığımız bütün güzel hasletlerimizi, yaşadığımız birlik, beraberlik, dostluk, barış ve kardeşlik havasını ramazan ayından sonra da sürdürebilmeli, bugünümüzü ve yarınımızı daima mutlu kılmak için, bir çaba içerisinde olmalıyız.?

BARIŞ, SEVGİ, HOŞGÖRÜ

?Ramazan ayının tüm dünyada olduğu gibi ilimizde de barış, sevgi, hoşgörü, yardımlaşma ve dayanışma içerisinde huzurlu bir şekilde geçmesi yegâne temennimizdir. Barış ve mutluluğun egemen olduğu, savaş, terör ve yoksulluğun geride kaldığı bir dünya temennisi ile tüm vatandaşlarımızın ve İslam Âleminin Ramazan ayını tebrik ediyor, sevgi, selam ve muhabbetlerimi sunuyorum."

Haber Merkezi



1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı