Birlik ve beraberliğimizi koruyacağız

Birlik ve beraberliğimizi koruyacağız

MHP´DE BAYRAMLAŞMA TÖRENİ

Birlik ve beraberliğimizi koruyacağız

Milliyetçi Hareket Partisi tarafından Ramazan Bayramı´nın ikinci gününde parti binasında bayramlaşma merasimi düzenlendi. Birlik ve beraberliğin sergilendiği törende konuşma yapan İl Başkanı Erdal Baloğlu, ?Bayramlar sevgi ve paylaşma günleridir? dedi.

BAYRAMLARINI KUTLADI

Kırıkkale Milliyetçi Hareket Partisi İl binasında bayramlaşma töreni gerçekleşti. Programa MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu, MHP MYK Üyesi Seyit Ahmet Göçer, Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik,  ilçe başkanları ve birçok partili katıldı. Bayramlaşma töreninde konuşma yapan MHP il Başkanı Baloğlu, ?Tüm hemşerilerimizin Ramazan bayramını kutluyorum. Dünyada insan kanları dökülmeye devam ediyor. Bu kanların son bulmasını temenni ediyoruz? şeklinde konuştu.

ATEŞLER DÜŞTÜ

Türkiye genelinde yaşanılan terör olaylarına da değinen Baloğlu, ?Ramazan Ayı içerisinde Kırıkkale´ye iki şehit ateşi düştü. Bu haberler bizim de yüreklerimizi yaktı. Şehitlerimize Allah´tan rahmet, geride kalan yakınlarına sabır niyaz ederim. İnşallah birlik ve beraberlik içerisinde terörün hain planlarını bozacağız? ifadesinde bulundu.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız