Birlik ve beraberliğe çok ihtiyacımız var

Birlik ve beraberliğe çok ihtiyacımız var

AK PARTİ İL BAŞKANI MÜRSEL AKÇAY, 16 TEMMUZ DARBE GİRİŞİMİNİN ORTAYA ÇIKARDIĞI EN ÖNEMLİ GERÇEĞİN BU OLDUĞUNU SÖYLEDİ

AK PARTİ İL BAŞKANI MÜRSEL AKÇAY, 16 TEMMUZ DARBE GİRİŞİMİNİN ORTAYA ÇIKARDIĞI EN ÖNEMLİ GERÇEĞİN BU OLDUĞUNU SÖYLEDİ

Birlik ve beraberliğe çok ihtiyacımız var

İl Başkanı Mürsel Akçay birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.  Akçay, 15 Temmuz darbe girişiminin ülkenin birlik ve beraberliğe ne kadar ihtiyacı olduğunu ortaya koyduğunu ifade etti. Akçay, ?Birlik ve beraberliğe daha çok ihtiyacımız var. Bu konuda topluma bizler örnek olmalıyız? dedi.

BİRLİK VE BERABERLİĞE İHTİYACIMIZ VAR

AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığı aylık olağan Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı. Kırıkkale Milletvekilleri ve Koordinatör Milletvekilinin katıldığı toplantıda İl Başkanı Mürsel Akçay birlik ve beraberlik vurgusu yaparak AK Partililer olarak topluma örnek olmaları gerektiğini söyledi. 15 Temmuz olayları sebebiyle il danışma meclisi toplantısını gerçekleştiremeyen AK Parti Kırıkkale İl Teşkilatı Eylül ayı olağan İl Danışma Meclisi Toplantısını hafta sonunda gerçekleştirdi. Toplantıya çok sayıda teşkilat mensubu ile birlikte Kırıkkale Milletvekilleri Ramazan Can, Abdullah Öztürk, Mehmet Demir, Koordinatör Milletvekili 22. Dönem Ağrı Milletvekili Halil Özyolcu, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, İl Genel Meclis Başkanı Murat Çaykara, İlçe Belediye Başkanları ve İlçe teşkilatları katıldı. İl teşkilatı, Kadın ve Gençlik Kolları faaliyetlerinin değerlendirildiği toplantıda İl Başkanı Mürsel Akçay birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Dedikodulara asla kulak vermediklerini ifade eden Akçay 15 Temmuz´da yaşanan olayların ülkenin birlik ve beraberliğe ne kadar ihtiyacı olduğunu ortaya koyduğunu ifade etti.

MİLLET İŞGAL HAREKETİNE DUR DEDİ

Ülkemizin, 15 Temmuz gecesi bir işgal hareketiyle karşı karşıya kaldığını ifade eden Akçay, ?Üniformalı teröristler ülkemizde yönetimi ele geçirmeye kalkışmışlardır. Darbenin girişiminin ilk anlarından itibaren birlik ve beraberlik içerisinde birbirine kenetlenen yüce milletimiz Başkomutanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan´ın meydanlara inin çağrısının ardından meydanlara inerek üniformalı teröristlere karşı vatanını ve demokrasisini kurtarma çabasına girmiştir. Bu uğurda canını vermekten çekinmeyen milletimiz dik duruşuyla hem ülkesinin geleceğine sahip çıkmış hem de planlanan işgal hareketine dur demiştir. Bizler siyasetçiler olarak birlik ve beraberliğimiz muhafaza ederek toplumumuzun önünde örnek teşkil etmeliyiz. Ülkemizin birlik ve beraberliğe en fazla ihtiyaç duyduğu bu günlerde kenetlenerek terör örgütlerine geçit vermemeliyiz? dedi.

GELDİĞİMİZ NOKTA SON DERECE ÖNEMLİ

Kırıkkale´de halkın ve siyasetçilerin son derece heyecanlı olduklarını belirten Koordinatör Milletvekili Halil Özyolcu ?AK Parti´nin geride bıraktığı 15 yıl içerisinde geldiği nokta son derece önemli. 3 Milletvekilini Ankara´da hep bir arada görüyoruz. Birlik ve beraberlik çok önemlidir. Bu birliktelik ruhunun devamı için gereken her şey yapılmalıdır. AK Partinin 2002 ve 2016 yılları arasındaki yapmış oldukları hizmetler ve kazanımların teşkilatlar tarafından çok iyi değerlendirilmesi gerekmektedir. Yapılan çalışmaların dedikodularla berhava edilmesine imkân verilmemeli. Burada herkese görev düşmektedir. AK Partinin misyonu 79 milyon insanın birlik ve beraberliğini sağlamaktır. Teşkilatlarımızın da bu misyon çerçevesinde çalışmalarını sürdürmeleri gerekmektedir. Ülkemizin içerisinden geçtiği bu zor süreçte bizlere birbirimize kenetlenmek düşüyor. Birlik ve beraberlik anlayışından asla uzaklaşmamalıyız? dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız