Birlik beraberliğimizin bozulmasına izin vermeyiz

Birlik beraberliğimizin bozulmasına izin vermeyiz

AK PARTİ İL BAŞKANI MÜRSEL AKÇAY TEŞEKKÜR ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

AK PARTİ İL BAŞKANI MÜRSEL AKÇAY TEŞEKKÜR ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Birlik beraberliğimizin bozulmasına izin vermeyiz

Bir süredir teşekkür ziyaretlerini sürdüren AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay, teşekkür ziyaretleri kapsamında Ticaret ve Sanayi Odası ile Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliğini ziyaret etti. Referandum sürecinde verilen desteklerden ötürü kurumlara teşekkür eden Akçay, ülkemizin ve şehrimizin her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğunu vurguladı.

DESTEKLERİNDEN DOLAYI KURUMLARA TEŞEKKÜR

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi 16 Nisan Halk oylamasının hemen ardından teşekkür turlarına çıkan AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay, teşekkür ziyaretleri kapsamında Ticaret ve Sanayi Odası ile Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliğini ziyaret etti. İl Başkan yardımcıları ve il yönetim kurulu üyelerinin de ziyaretlerde eşlik ettiği Akçay, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Varlı, Meclis Başkanı Ömer Akçelik, oda yönetim kurulu üyeleri ve Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Süleyman Köstekli ile bir araya geldi. Referandum sürecinde verilen desteklerden ötürü Varlı ve Köstekli nezdinde bütün oda ve birlik üyelerine teşekkür eden Akçay, 16 Nisan referandumunun ardından evet oyu verenlerle hayır oyu verenlerin bir arada yaşamaya devam ettiklerini dile getirdi.

MİLLETİMİZLE KUCAKLAŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Ülkemizin ve şehrimizin birlik ve beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyacı olduğunu dile getiren Akçay, ?Biz 16 Nisan halk oylamasından yüzde yüz evet çıkmış gibi kabul ediyoruz. Bu süreçte çeşitli oyunlarla toplumumuzu ayrıştırma gayreti içerisinde olanlar bunu milletimizin feraseti sayesinde başaramadılar. Biz millet olarak yine bir arada yaşamaya devam ediyoruz. Referandum sürecinde milletimizle olan kucaklaşmamız referandum sürecinde de devam ediyor. Halk oylamasının hemen ardından başladığımız teşekkür ziyaretlerimiz tüm hızıyla devam edecek. Cadde cadde, sokak milletimizle kucaklaşmaya devam edeceğiz? dedi.

HABER MERKEZİ



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız