Birliğine dönmenin hayalini kuruyor

Birliğine dönmenin hayalini kuruyor

SİLAH ARKADAŞLARIMIN YANINA GİTMEK İSTİYORUM

Birliğine dönmenin hayalini kuruyor

25 Mart tarihinde düzenlenen intikal operasyonunda, hainlerin ateşi sonucu yaralanan Piyade Uzman Çavuş Ramazan Yüksel, bir an önce iyileşip birliğine gitmenin hayalini kuruyor. Yüksek İhtisas Hastanesi´nde tedavi gören Yüksel, ?Bir an önce iyileşip, silah arkadaşlarımın yanına gitmek istiyorum? dedi.

SİLAH ARKADAŞLARIMIN YANINA GİTMEK İSTİYORUM

Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz, Hakkâri Yüksekova´da 25 Mart tarihinde helikopterle intikal esnasında çıkan çatışmada yaralanan Piyade Uzman Çavuş Ramazan Yüksel´i, Yüksek İhtisas Hastanesinde ziyaret etti. Piyade Uzman Çavuş Ramazan Yüksel, bir an önce iyileşip birliğine gitmenin hayalini kurduğunu söyledi. Yüksek İhtisas Hastanesi´nde tedavi gören Yüksel, ?Bir an önce iyileşip, silah arkadaşlarımın yanına gitmek istiyorum? dedi.

GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİ

Yüksel ve ailesine geçmiş olsun dileklerini ileten Haktankaçmaz, ?Sizlere ve ailelerinize ne kadar minnet duysak azdır. Bu coğrafya zor bir coğrafya ve maliyeti var. Şerefle yaşamanın da daha büyük bir maliyeti var. Türk milleti esareti asla kabul etmez. Esaret altında bir gün yaşamaktansa, şerefiyle ölmeyi tercih eder. Böyle kahraman bir evlat yetiştiren aileye tekrar minnetlerimi sunuyorum? dedi. Ziyarette Vali Haktankaçmaz´a, İl Jandarma Komutanı J. Alb. İsa Çakmak, İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, Garnizon Komutanlığı Erkan Başkanı Bkm. Alb. İsmail Ödemiş, İl Sağlık Müdürü Dr. Feramiş Ender Güngüneş ve Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Mustafa Boyabatlı da eşlik etti.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü