Birliğime yeniden dönmek istiyorum

Birliğime yeniden dönmek istiyorum

EL-BAB BÖLGESİNDE YARALANAN UZMAN ÇAVUŞ SÜLEYMAN KARAYEL´DEN ANLAMLI TALEP

EL-BAB BÖLGESİNDE YARALANAN UZMAN ÇAVUŞ SÜLEYMAN KARAYEL´DEN ANLAMLI TALEP

Birliğime yeniden dönmek istiyorum

Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz, Fırat Kalkanı Harekâtı kapsamında Suriye´nin El-Bab bölgesinde yürütülen operasyonda, 15 Şubat 2017 tarihinde yaralanan Piyade Uzman Çavuş Süleyman Karayel´i ziyaret etti. Karayel, kalben ve ruhen El-Bab´daki arkadaşların yanında olduğunu belirterek, en kısa zamanda tekrar El-Bab´a gitmek istediğini söyledi.

BUGÜNLERİ SİZLERE BORÇLUYUZ

Karayel´i, Bahşili İlçesinde bulunan baba ocağında ziyaret eden Vali Haktankaçmaz´a, Garnizon Komutan Vekili Bakım Albay  İsmail Ödemiş, Bahşili Kaymakamı Zikri Şahin, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay .İsa Çakmak, İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, Bahşılı Belediye Başkanı İbrahim Uyar ile  Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Hatice Uğurlu´da eşlik etti. Vali Haktankaçmaz, Bu topraklar üzerinde rahatça yaşamamızı Şehit ve Gazilerimize borçlu olduğumuzu ifade etti. Karayel ve ailesine geçmiş olsun dileklerini ileten Vali Haktankaçmaz, Karayel´in en kısa sürede sağlığına kavuşması temennisinde bulundu.

KISA ZAMANDA YİNE GİDECEĞİM

Uzman Çavuş Karayel de yaralandığını ve gazi olduğunu anlatarak, şunları söyledi: ?En kısa zamanda yine gideceğim. Şu anda buradayım fakat kalben ve ruhen arkadaşlarımın yanındayım. Çok az bir grup kaldı. Onları da yok edip asıl yuvalandıkları Münbiç´e girip yuvalarını başlarına yıkacağız. Biz çok büyük ve Allah için inanmış Türk ordusuyuz. Kimseden korkumuz yoktur. Zırhlı araç sürücüyüm. El-Bab´da hastaneler bölgesinde yoğun çatışmaların olduğu haberi üzerine arızalanan bir araca bakıma gittiğimde aracımdan inerken benim nişancım, koruyucum araçta unuttuğum miğferi giymem için beni uyardı. Ben miğferi giyerek dışarı çıkıp öbür araca doğru giderken 10 metre arkamıza havan topu atılmış. Patlama ile beraber kendimizi yerde bulduk. Beni önce Allah´ım, sonra arkadaşım, çelik yelek ve çelik miğfer korudu.?



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü