Birleştirici olacağız

Birleştirici olacağız

Av. Ziya Kavlak'ın istifasıyla boşalan CHP Kırıkkale İl Başkanlığına Avukat Ahmet Önal atandı. Önal, partide birlik ve beraberliğin sağlanacağını söyledi.

BİRLEŞTİRİCİ OLACAĞIZ

Cumhuriyet Halk Partisi Kırıkkale İl Başkanlığına atanan Avukat Ahmet Önal dün parti binasında tebrikleri kabul etti. Öncelikle partide birlik beraberliğin sağlanacağını belirten Önal aslında siyasette küslük olmaması gerektiğini söyledi. Bu düşünce ışığında parti içindeki tüm küskünlükleri gidererek, iktidara yürümenin gayreti içinde herkesin görüşünü alarak çalışma yapacağını belirtti.  

ESKİ-YENİ DİYE BİR ŞEY YOK

Yeni yönetimin en kısa sürede oluşturulacağını bildiren Önal, eski partili, yeni partili veya eski yönetim yeni yönetim diye bir söylemi kabul etmediğini belirterek herkesi kucaklayan bir anlayışla çalışmalara başlayacaklarını belirterek küçük olsun benim olsun değil büyük olsun hepimizin olsun mantığı içerisinde CHP’nin iktidarı için çalışacaklarını ifade etti. 



ŞAKİR KARABEKİR
9.01.2015 12:10:48
HAK EDİLMİŞ BAŞARILAR İÇİN SÖYLENECEK TEK SÖZ VARDIR. TEBRİK ETMEK. UZUN ZAMANDIR BU ANI BEKLEDİK VE SONUNDA BAŞARDIN. BİLGİ VE TERCÜBELERİNİ GELECEK NESİLLERE AKTARMAN DİLEĞİ İLE BAŞARILAR DİLİYORUM.

S.Kumru
11.01.2015 00:49:44
Canım Kardeşim Ahmet, HAKKIN İADESİ diye buna denir. EL ÇABUKLUGUNU MARİFET sayanları utandıracagından eminim, bir başka şeyden daha eminim CHP ilk kez bu dönem en az 2 milet vekili çırakacaktır Kırıkkale`den. En büyük avantajın yakın çevren donanımlı demokrat, laik, Atatürk ilkelerine bağlı insanlar. Tanımsız mutlu oldum. Kutluyor, erişilmez başarılar diliyorum...

1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız