Birleşme şehre yeni kazanımlar sağlar

Birleşme şehre yeni kazanımlar sağlar

Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay, Kırıkkale'ye gelerek bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu. Genel Müdür Atalay, ilk olarak Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı'yı makamında ziyaret etti.

MALİYETİNİ KARŞILAMAK İÇİN

Gazetelerin birleşmesinin artık kaçınılmaz olduğunu, çünkü medya denen platformun çok genişlediğini aktaran Atalay, “Radyo var, internet var, televizyon var. Gazetenin bu alternatiflere oranla daha önemli olması için ve varlığını sürdürebilmesi için daha nitelikli olması, tiraj yapıyor olması gerekmektedir.  Basın İlan Kurumu`nun verdiği destek, gazetelerin geçimini sağlaması amacıyla değil gazetelerin girdi maliyetini karşılamak içindir“ dedi.  Birleşmelerin çok sesliliği engelleyeceği söylentilerine dair konuşan Atalay, bir gazete sahibinin, bir yandan birleşme sonrası ortaya çıkarılan gazeteye sahip olurken, bir yandan da kendi gazetesini çıkarabileceğini anlattı.

ŞEHİR HAKKINDA BİLGİ VERDİ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Saygılı, Genel Müdür Atalay’a il hakkında bilgi verdi. Kırıkkale basının daha güçlenmesi için tek çatı altında toplanması konusunda Vali Ali Kolat ile toplantı yaptıklarını söyleyen Başkan Saygılı, bu adımın olumlu olacağını inandığını söyledi.

MASRAFLAR ARTTI

Kırıkkale Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ramazan Çetin de, artan maliyet konusunda şunları kaydetti,” Üretimden dağıtıma kadar maliyet, arttı. Bu süreçte tek kişinin nitelikli bir gazete çıkarması söz konusu değildir. Birleştiğimiz zaman, kaliteli, okunabilen ve saygı gören bir gazete çıkarılabilir.” Ziyarette, Basın İlan Kurumu Ankara Şube Müdürü Yezdan Uğurlu ve Müstakil Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cengiz Selci de katıldı.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ