Birleşin televizyon kuralım

Birleşin televizyon kuralım

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ekrem Gök, şehirde bulunan basın medya sahiplerine çağrıda bulundu. Gazete imtiyaz sahiplerinin birleşerek televizyon kurmaları gerektiğini belirten Gök, el ele vererek şehre televizyon kurmak istediklerini söyledi.

TİCARET VE SANAYİ ODASI BAŞKANI EKREM GÖK VE VALİ ALİ KOLAT, ŞEHİRDE YAYIN YAPAN GAZETE PATRONLARINA TARİHİ ÇAĞRIDA BULUNDU:

Birleşin televizyon kuralım

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ekrem Gök, şehirde bulunan basın medya sahiplerine çağrıda bulundu. Gazete imtiyaz sahiplerinin birleşerek televizyon kurmaları gerektiğini belirten Gök, el ele vererek şehre televizyon kurmak istediklerini söyledi.

POPÜLARİTEMİZ ARTAR

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ekrem Gök, Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimcileri Komisyonu Başkanı Bilge Akbıyık ve beraberindeki kadın girişimciler Vali Ali Kolat’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette önemli açıklamalar yapan Ekrem Gök, Kırıkkale’de ki basın patronlarının bir araya gelerek televizyon kurması gerektiğini söyledi. Ekmeği hak edenin ve işi bilenin yemesi gerektiğini belirten Gök, odaları olarak bu konuda maddi ve manevi desteği vereceklerini bildirdi.  Vali Ali Kolat, ise Sivas’ta 4 televizyon kanalının bulunduğunu ve görsel medyanın önemli bir güç olduğunu söyledi.

BÜYÜK BİR EKSİKLİK

Konu ile ilgili açıklama yapan Vali Kolat, “İlimize birleşip televizyon kanalı kurmamız gerekiyor. Televizyon gücü çok önemli, ben Sivas’ta 4 televizyon ile çalıştım. Yolda gören herkes beni tanıyordu, potansiyeli çok yüksek. Kırıkkale’de ise çoğu kimse belki tanımız. Bu tabuları aşmak için çalışmalar yapıp televizyon kanalı kurmamız gerekiyor. Bir araya gelelim televizyon kuralım. Gazetelerimiz her gün yayın yapıyor, ancak görsel yayının daha etkili olduğunu düşünüyorum.  Büyük bir eksiklik, gerçekten baktığımız zaman hemen, hemen gelişmiş bütün illerin kendine ait televizyon kanalı var” dedi.

BİZ DESTEK VERECEĞİZ

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ekrem Gök ise, “Ticaret Odası’nda girişimcilik eğitimi veriliyor. Kayıt ücretlerinde bayanlara, kadın girişimcilerimize özel indirimler yapacağız. Ticarette sahada olan bayanlar istiyoruz. Televizyon konusuna gelerek ben buradan basın medya sahiplerine seslenmek istiyorum; gelin el ele verelim bizlerin de desteği ile televizyonumuzu kuralım. Bizler Ticaret Sanayi Odası’nda kayıtlı iş adamlarımız televizyon kurmak istiyor. Ancak biz ekmeği hak edeninin, bu işi bilenin yapması gerektiğini söylüyoruz. Yani gazeteciler bir araya gelsin televizyon işini halledelim.” diye konuştu.

ANADOLU KADINI ÖNDE OLSUN

Vali Ali Kolat, kendisini ziyaret eden kadın girişimcilere de tavsiyelerde bulundu. Vali Kolat, “Bayanlar işin içinde olması gerekir. Bugüne kadar Anadolu kadını pek girişimciliğin ve ticaretin içinde olmadı. 2000’li yılların başından bugüne önemli bir atak var. Anadolu kadını her işe el atmalıdır. Baktığımız zaman her başarılı erkeğin arkasında kadın varsa, kadınlar tek başına da başarılı olabilir. Bayanlar her alanda öne çıksın, bizde varız desin; biz onlara destek veririz. Kalkınma ajansı projelerinde kadınların önemi çok büyük. Biz Valilik olarak her konuda destek vermeye hazırız” dedi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ